3 budapesti vendéglátóhely húsimádóknak

Budapest vendéglátóhelyeinek többségében fogyaszthatunk húst, azonban mind tudjuk, hogy igazi prémium minőségű húsételeket kevés helyen fogyaszthatunk. A húsimádóként nincs könnyű dolgunk, ha igazán finom húsokat szeretnének kóstolni, ezért hoztunk 3 olyan helyet, ahová mindenképp érdemes betérni, ha mennyei húsokkal szeretnénk jóllakni.

Prime Steak & Wine

A húsimádók egyik kedvenc helye a Prime Steak & Wine, ahonnan soha nem akarnak távozni a vendégek és alig várják, hogy visszatérjenek. A nemzetközileg elismert, díjnyertes steakhouse a legfinomabb, legszaftosabb húsételekkel várja azokat a vendégeket, akik szeretnek finomat enni. Steak fogásaik egyedülállónak számítanak egész Magyarországon. A steakeket közel húszféle körettel és ízletesebbnél ízletesebb szószokkal készítik. A steakhouse-ban többek között olyan tökéletesre sütött húsokkal lakhatunk jól, mint a Filet Mignon, a Rib-Eye, a New York Strip és a Tomahawk. Aaz ízélményt fokozva a finom ételek mellé 200 minőségi borfajtából választhatunk.

weboldal: https://prime-steak-wine-etterem.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
Cím: Sas utca 18

Fotó: Prime Steakhouse & Wine Facebook oldala

Hot Stone Steakhouse Budapest

Egy hely, ami élménnyé varázsolja az étkezést a húsimádók számára minden alkalommal. A prémium minőségi alapanyagokból készített steakek szinte elrabolják a szívünket. A maximumra törekedve készítik az ételeket olyan magyar húsokból, mint a Kiskunsági Nemzeti Parkból érkező szürkemarha húsa és mangalicahús. A nevében is megjelenő kőnek nagy jelentősége van a steakhouse-ban, ugyanis a köveket használják fel a húsok sütésére. A lávakő segítségével, amely közvetíti a hőt, saját magunk süthetjük meg imádott steakjeinket, ami egy igazán különleges élmény. Blue, rare, medium-rare sütési módozatokban is fogyaszthatjuk olajtól és zsírtól mentesen, így nem csak finom, de egészséges steakeket ehetünk.

Weboldal: http://hotstone.hu/
Cím: Október 6 utca 7

Fotó: Hot Stone Steakhouse Budapest Facebook oldala

Pampas Argentin Steakhouse

A steakek eldorádójában találjuk magunkat, ha a Pampas Argentin Steakhouse-ba látogatunk. Öt ország 11 féle prémium steakjét rendelhetjük különféle méretekben és ötféle sütési módszerrel kérhetjük azoknak elkészítését. A fenséges ételeket marhahúsból, szárnyasokból, valamint a tenger gyümölcsei speciális válogatásból is kérhetjük. Mint ahogy érzékeljük, a választék széles és teljes mértékben kielégítik a vendégek igényeit a mennyei ételekkel. Az ételekhez közel 300 borfajtából válogathatunk a még intenzívebb ízélményért.

Fotó: Pampas Argentin Steakhouse Facebook oldala

Weboldal: http://steak.hu/
Cím: Vámház körút 6

 

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Élvezd a Lokum autentikus török ízeit, az egész napos reggelik paradicsomában!

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.