3 isteni brunch hely a későn kelőknek

Egy jó, kiadós alvás után mi sem eshet jobban, mint egy fantasztikus brunch a fővárosban akár egyedül, akár társaságban. Ízletes saláták, frissen préselt gyümölcslevek, feltétben gazdag szendvicsek és finom péksütemények is várnak minket Budapesten, hogy harapjunk és kortyoljunk valami jót.

Törökméz

A különleges arabika kávé sokak kedvence az ébredés után, hiszen kellőképpen megtölt energiával a naphoz. A Törökméz francia-olasz-magyar alapanyagokat használva kínál frissen készített szendvicseket, salátákat és napi levest is a későn kelőknek. Saját készítésű, házi süteményeket és delikát termékeket is találunk a Törökméz terülj-terülj asztalkáján. Ha a brunch mellett még lustálkodnánk, kérhetjük házhoz is a finomságokat. Az igazi brunch élményt itt igazán megélhetjük, s jóllakva, jó szájízzel távozhatunk onnan, ahová alig várjuk, hogy újra visszajöjjünk.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/torokmezbuda/ 
Cím:  Margit utca 27

Fotó: Törökméz Facebook oldala

Briós

A Briósban a számunkra ideális brunch elfogyasztásához naponta változó menüvel és az ételek széles választékával várnak minket. Bécsi virslit, shakshouka-t, tojásételeket, házi granolát ehetünk és a számunkra ideális hőmérsékletű kávét iszogathatjuk. Ha egy kis édesre vágyunk a brunch után, a forró csoki, a palacsinta és a smoothie is kiváló választás. A családok rendkívül imádják a helyet, mert gyerekeik a játszósarokban jól érezhetik magukat, miközben elfogyasztják ételeiket a szülők. A Briósba a kiskedvenceinket is elhozhatjuk magunkkal, ugyanis sok szeretettel fogadják az állatokat. Dohányzó terület, kerthelyiség is a rendelkezésünkre áll, hogy minden igényünket kielégítsék.

Weboldal: https://brios.eatbu.com/?lang=hu 
Cím: Pozsonyi út 16

Briós brunch

Fotó: Briós weboldala

Zoska

A belváros szívében található Zoska-ban minden adott ahhoz, hogy kiélvezzük a délelőtti brunchunkat. A Zoska-ban nem ér véget a reggeli, s soha nincs korán az ebédez. Amikor sokan mások már ebédelnek az ébredésünk utáni időpontban, akkor is elfogyaszthatjuk kedvenc brunchunkat. Édes és sós, meleg és hideg ételek is várnak bennünket, kedvünk s étvágyunk szerint válogathatunk az étlapról.  Melegszendvicsek, krumplisaláták, hidegtálak, de zabkása, bundás kenyér és tonhal saláta is rendelhető. Itt lazíthatsz kicsit félkómásan a kiadós alvás után, energiát gyűjtve a nap hátralevő részéhez.

Weboldal: http://zoska.hu/index.html 
Cím: Ferenczy István utva 28

Fotó: Zoska weboldala

Fotó: Zoska brunch Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.

Az Oriental Soup House nemzedékek több kontinensen átívelő fúziója. Csapatuk hisz abban, hogy egy tápláló leves sokat ad a testnek, léleknek. Fűszerek, zsenge zöldségek és húsok tökéletes elegyéből erőt meríthetsz akár egy ebéd szünet alatt.