3 isteni brunch hely a későn kelőknek

Egy jó, kiadós alvás után mi sem eshet jobban, mint egy fantasztikus brunch a fővárosban akár egyedül, akár társaságban. Ízletes saláták, frissen préselt gyümölcslevek, feltétben gazdag szendvicsek és finom péksütemények is várnak minket Budapesten, hogy harapjunk és kortyoljunk valami jót.

Törökméz

A különleges arabika kávé sokak kedvence az ébredés után, hiszen kellőképpen megtölt energiával a naphoz. A Törökméz francia-olasz-magyar alapanyagokat használva kínál frissen készített szendvicseket, salátákat és napi levest is a későn kelőknek. Saját készítésű, házi süteményeket és delikát termékeket is találunk a Törökméz terülj-terülj asztalkáján. Ha a brunch mellett még lustálkodnánk, kérhetjük házhoz is a finomságokat. Az igazi brunch élményt itt igazán megélhetjük, s jóllakva, jó szájízzel távozhatunk onnan, ahová alig várjuk, hogy újra visszajöjjünk.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/torokmezbuda/ 
Cím:  Margit utca 27

Fotó: Törökméz Facebook oldala

Briós

A Briósban a számunkra ideális brunch elfogyasztásához naponta változó menüvel és az ételek széles választékával várnak minket. Bécsi virslit, shakshouka-t, tojásételeket, házi granolát ehetünk és a számunkra ideális hőmérsékletű kávét iszogathatjuk. Ha egy kis édesre vágyunk a brunch után, a forró csoki, a palacsinta és a smoothie is kiváló választás. A családok rendkívül imádják a helyet, mert gyerekeik a játszósarokban jól érezhetik magukat, miközben elfogyasztják ételeiket a szülők. A Briósba a kiskedvenceinket is elhozhatjuk magunkkal, ugyanis sok szeretettel fogadják az állatokat. Dohányzó terület, kerthelyiség is a rendelkezésünkre áll, hogy minden igényünket kielégítsék.

Weboldal: https://brios.eatbu.com/?lang=hu 
Cím: Pozsonyi út 16

Briós brunch

Fotó: Briós weboldala

Zoska

A belváros szívében található Zoska-ban minden adott ahhoz, hogy kiélvezzük a délelőtti brunchunkat. A Zoska-ban nem ér véget a reggeli, s soha nincs korán az ebédez. Amikor sokan mások már ebédelnek az ébredésünk utáni időpontban, akkor is elfogyaszthatjuk kedvenc brunchunkat. Édes és sós, meleg és hideg ételek is várnak bennünket, kedvünk s étvágyunk szerint válogathatunk az étlapról.  Melegszendvicsek, krumplisaláták, hidegtálak, de zabkása, bundás kenyér és tonhal saláta is rendelhető. Itt lazíthatsz kicsit félkómásan a kiadós alvás után, energiát gyűjtve a nap hátralevő részéhez.

Weboldal: http://zoska.hu/index.html 
Cím: Ferenczy István utva 28

Fotó: Zoska weboldala

Fotó: Zoska brunch Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Azt, hogy a jó ízekből sosem elég, tudja számos budapesti étterem, azonban nem mind tudja teljesíteni a vendégek mennyiségbeli elvárásait. Megmutatjuk azokat az éttermeket, ahol mindamellett, hogy finomakat ehetünk, korlátlanul fogyaszthatunk.

A balatonfüredi Zelna Borbár és Vinotéka egy elsőgenerációs családi borászat termékeire épül, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a biotermesztésre.