5 + 1 tésztázó hely a városban, ahol biztosan nem fogsz csalódni

A tésztakedvelők pontosan tudják, hogy az élet tészta nélkül elképzelhetetlen. A finom tésztaételekre egyszerűen szükség van, mert jót tesz a léleknek. Mutatjuk azokat a budapesti tésztázókat, amik minden elképzelésünket felülmúlják, ha tésztáról van szó.

Lashka Tésztaműhely

A tészta legkülönlegesebb textúráit mutatja meg a Lashka Tésztaműhely, ahol a tésztát szinte minden formában, rengeteg ízesítéssel fogyaszthatjuk. Az ízek kombinációi szinte elvarázsolnak bennünket. A hagyományos és a különleges tésztaételeket is kérhetjük az általunk választott formában és ízekben. Ha tésztára vágyunk, a Lashka-ba érdemes elmennünk.

Weboldal: http://www.lashka.hu/
Cím: Folyondár utca 22-24

Fotó: Lashka Tésztaműhely Facebook oldala

Pasta Bazár

A belváros kulturális központjában mennyei tésztákkal vár minket a Pasta Bazár. Egy jó baráti, családi beszélgetés mellett, akár a kollégákkal való találkozás alkalmával egy kellemes helyen ehetünk finomakat és annyit, amennyit szeretnénk. A glutén- és laktózérzékenyekre is nagy odafigyeléssel vannak az étteremben, így szinte bármelyik ételt el tudják készíteni mentes verzióban.

Fotó: Pasta Bazár Facebook oldala

Weboldal: https://www.pastabazar.hu/
Cím: Podmaniczky utca 17

Azta Pasta Leves & Tésztabár

A magyar, az olaszos és az ázsiai ízvilágot is elhozza nekünk a Tésztabár a tésztákon. Tagliatelle, spagetti, fussilli, ravioli, és szinte minden, amit csak szeretnénk a fenséges durumlisztből. Egyedi receptek alapján készítik a különleges tésztaételeket, minőségi alapanyagokból. A tulajdonosok fiatalos lendületességüket átviszik az ételekbe, amik szinte felpezsdítik az életünket.

Fotó: Azta Pasta Leves & Tésztabár

Weboldal: https://aztapasta.eu/
Cím: Rákosi út 83

Pasta Finucci

Az olasz konyháért, kifejezetten a tésztáért rajongók egyik kedvenc helye a Pasta Finucci. Az olasz gasztronómia eredeti receptjei alapján készülnek a tésztaételek. A jóllakottság mellett a bőség zavarát érezhetjük, annyi étel tárul elénk. A mediterrán ízek kedvelői is örülhetnek, ugyanis élvezhetik a kulináris élményeket.

Weboldal: https://www.pastafinucci.hu/
Cím: Szentendrei út 4

Fotó: Pasta Finucci Facebook oldala

Pasta Bella

Házi tésztából készült olaszos tésztaételek várnak minket Budapest egyik legjobb tésztabárjában, a Pasta Bella-ban. Tradicionális hozzávalókból készülnek azok az ételek, amik elfogyasztása után kiteljesedve érezzük magunkat. A tésztaimádó gluténérzékenyek számára is ideális a Pasta Bella, ugyanis a tészták nagy részét mentes változtatban is el tudják készíteni ugyanolyan ízletesre és finomra.

Weboldal: http://www.pastabella.hu/
Cím: Dohány utca 1/b

Fotó: Pasta Bella Facebook oldala

PASTA.

A PASTA.-ban nem kell sokat várnunk, amíg elkészül az étel, ugyanis pár percen belül már ehetjük is a finom tésztaételt. A folyamatosan változó kínálatnak köszönhetően mindig kóstolhatunk valami újat, valami különlegeset. Nem csak a tésztakedvelők és a vegetáriánusok, de a húskedvelők is örülhetnek, ugyanis az ételek húsos és húsmentes verzióban is kaphatók.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/pastapont/
Cím: Kálvin tér 2

Fotó: PASTA. Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A balatonfüredi Zelna Borbár és Vinotéka egy elsőgenerációs családi borászat termékeire épül, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a biotermesztésre.

A Honey Budapest maga a reggelizés mézédes élménye. Budapest belvárosában ezt átélhetjük. A kedvenc reggeli ételeinket egész nap megtaláljuk a Honey-ban, és akár elvitelre is kérhetjük.