à table! – az édes élet ízeivel

Az à table! francia kenyerekkel, péksüteményekkel és desszertekkel édesíti a vendégei mindennapjait.

Az à table! első üzlete Budapesten, a Fény utcai piac szomszédságában nyílt meg. Története egy kivételes találkozáshoz köthető. A Retek utcában található pékség tulajdonosa és Anthony Lacaude pék-mester közös útja 2011-ben kezdődött, s azóta nemcsak, hogy töretlen, de egyenesen felfelé ívelő.

Az első pékség sikere után, valamint a vendégek kérésére, látva a hatalmas igényt a két alapító újabb üzleteket nyitott, hogy a francia vidék gasztronómiai értékei még több emberhez jussanak el Budapesten, így mára tizenhárom üzlet található szerte a városban.

á table

Fotó: Á table! Facebook oldala

A pékségben a reggelik közül az édes és a sós croissantok is hódítanak. Teljes kiőrlésű kenyeret, rozskenyeret, rozmaringos kenyeret és számtalan különleges és finom pékárút készítenek a számunkra.

A leveles tésztába bugyolált tojást, baguetteket és a muffinokat sem hagyhatjuk ki, ha a table! pékségben járunk. Az üzlethelyiségekben is elfogyaszthatjuk a finomságokat, de házhoz is szállítják kedvenceinket.

További infók: https://atable.hu/

Galéria:

Fotó: à table! Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Tifliso Grúz Étterem a sok hozzávalóval készülő, egyedi kaukázusi konyhát hozza el hazánkba. Aki sosem hallotta még a khinkali, a hachapuri és a chacha neveket, tegyen egy próbát! Egy kóstoló, és garantáltan emlékezni fog rájuk.

A Felicita Budapest, a Hegyvidéken tavaly nyílt étterem, nem pusztán olaszos hangulatú, hanem maga Olaszország. A nápolyi pizza, a számtalan ínycsiklandó pasta és a hely különleges atmoszférája a XII. kerületbe varázsolja Itáliát.