Aislamiento. Luxus faház Zalában

Az Aislamiento luxus faháza az izoláció, a természetközeli elvonulás tökéletes helyszíne. Akár egyedül, akár párban érkeznek, a vendégeket madárcsicsergés és gyönyörű panoráma fogadja.

Az Aislamiento kialakítását tulajdonosainak (Arany Médeának és Polgár Szabolcsnak) személyes utazásai, tapasztalatgyűjtései előzték meg. Elmondásuk szerint sokfelé jártak és a wellness-üdülések számos formáját próbálták ki. Mégis az volt a benyomásuk, hogy nyugodtabb környezetben, természetesebb helyszínen lenne igazi élmény a pihenés.

Belefogtak hát saját álomházuk megvalósításába. Mindig is tisztában voltak vele, hogy egy faház lesz majd fáradozásaik végső célja. Efféle hangulatos vendégházakat már mi is többször mutattunk be. A fával mint építőanyaggal azonban először még ismerkedniük kellett. Végül két év kemény munka után készült el az Aislamiento gyönyörű szállása.

Aislamiento

Fotó: A szállás honlapja

A luxus faház neve izolációt, teljes elszigetelődést jelent. És valóban, vonzereje főleg a háborítatlanságában rejlik. A Zalaegerszeghez közeli szállás egy igazi kis ékszer. Teraszáról 180 fokos panorámában csodálhatjuk a Zalai-dombság lankáit.

A teraszon kívül még a nappali is remek kilátást biztosít. Nyugati tájolású ablakai a teljes falfelületet betöltik, így a naplemente látványa akár a king size franciaágyból is élvezhető.

Aislamiento

Fotó: A szállás honlapja

Az Aislamiento fürdőszobája és konyhája a nappalival egy légterű. A fürdőben egy 50 éves fa dézsakád szolgálja a felfrissülést, a konyha pedig teljesen felszerelt, minden megtalálható benne egy finom ebéd vagy vacsora elkészítéséhez. Ha azonban a látogatók inkább nem főznének, bőséges reggeli kosarat is rendelhetnek.

Aislamiento

Fotó: A szállás honlapja

Az enteriőr kialakításánál a tulajdonosok egyszerre tartották szem előtt a kényelmet, a luxust és az eleganciát. A belső teret különleges szobanövények teszik meghitté, a hangulatvilágítást különféle meleg fények garantálják. A vendégház minden eleme természetes anyagból készült, stílusa egyszerre rusztikus és tropical. 

Aislamiento

Fotó: A szállás honlapja

A telek lejtéséből adódóan a ház alsó szintje egy földpince. Ez az Aisliamiento wellness-részlege, szaunával és pihenőhelyiséggel. Relaxációra a teraszon is adódik mód: A kézi csomózású pihenőhálóban hanyatt fekve bárki gyönyörködhet a csillagokban.

Az apartman kialakítása, szolgáltatásai elsősorban az egymásra hangolódást vagy a befelé figyelést segítik. A slow life és a hygge életérzés kedvelőinek ideális választás. Az Aislamiento éppen ezért felnőttbarát szállás. Leginkább pároknak ideális, kapacitása maximum 2 fő.

Amennyiben a látogatók kimozdulnának, a környék természeti kincseit két keréken is felkereshetik. A szállás szolgáltatásai között az e-bike bérlés is megtalálható. Az elektromos rásegítéssel a zalai dombok meredek emelkedői sem jelentenek majd akadályt.

Aislamiento

Fotó: A szállás honlapja

További részleteket az Aislamiento weblapján találtok:

https://aislamiento.hu/

Galéria:

Fotók: Az Aislamiento honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A decsi Provence Birtok a mediterrán életérzést képviseli a tolnai Sárközben, a nagyvárosi luxust a nyugalmas, vidéki környezetben. Különleges hangulatával és széleskörű szolgáltatásaival minden látogatója számára a maximumot nyújtja.

A kifejezetten pároknak kialakított mátrai szállás Magyarország első ECO tudatos magánszállása. Egy újragondolt kabinban a mátrai erdő ölelésében tölthetünk el csodálatos, romantikus napokat kettesben párunkkal.