Alszeri Rönk Vendégház

Az Alszeri Rönk Vendégház az Őrségben, Őriszentpéter alszeri részén található egyedi és különleges vendégház, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű őrségi erdei fenyőből.

A házba belépve a manualitás jegyeit hordozó rusztikus rönkfalak egyedi hangulata és illata fogad bennünket, aminek különleges varázsa már első pillanatban megérinti az ide pihenni érkezőket. A házat sok szeretettel rendezték be, törekedtek a lehető legnagyobb kényelem és komfort megteremtésére, illetve minőségi és természetes anyagok felhasználására. Céljuk, hogy a hozzájuk ellátogatók “haza” érkezzenek, megismerjék az igazi rönkház-élményt és egy nagy adag lélek-wellnessben részesüljenek. Lassuljanak le pár napra és élvezzék az együtt eltöltött minőségi idő minden percét.

Házikójuk egy kis sziget a mai felgyorsult világban, ahol minden az egymásra figyelésről szól. Egy kis sziget, távol a nyüzsgéstől és a rohanástól. Egy kis sziget, apró örömök és mosolyok megéléséhez. Egy kis sziget, romantikus gyertyafényes estékhez és meghitt beszélgetésekhez. Egy kis sziget, ahol különleges együtt lenni.

A minőségre garancia, hogy rönkházuk a falusi szálláshelyeknek adható legmagasabb, azaz 4 napraforgós minősítéssel rendelkezik. Kerékpározásra, a kertben grillezésre és bográcsozásra is van lehetőség.

További infók: https://alszer.hu

Galéria:

Fotó: Alszeri Rönk Vendégház

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A felújított vendégház területe az egykori Plósz kastély része volt, teraszairól megcsodálható az ősi fákkal teli kert és szinte hallhatóvá válik a csend, amit csupán a természet zajai törnek meg. Country stílusú bútorokkal és enteriőrrel válik az összhang tökéletessé.

A közel keleti, 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szálloda, wellness oázisával, 65 szobájával, és számtalan tematikus, grátisz programjával varázsolja el vendégeit.