A taqueria egy hagyományos mexikói taco, amit a vendég előtt frissen készítenek. A húsokat eredeti mexikói chiliben pácolják vagy helyben sütik lávaköves grillen. A salsát és a guacamolét hozzá minden nap kézzel készítik a legfrissebb alapanyagok felhasználásával.
A taco alapétel a mexikói gasztronómiában; elérhető egész Mexikó és Észak-Amerika területén és a nap bármely szakaszában fogyasztják. A hagyományos tacot kukorica tortillával készítik, lávakövön grillezett húsokkal megtöltve, melyet zöld vagy piros salsával és egy kis lime-mal tálalnak.
Az étterem különleges azonban belső megjelenésétől is, ugyanis az ínycsiklandozó ételeket mexikói hangulatú, vidám, családias és barátságos környezetben fogyaszthatjuk el. Az étterem arculata jól tükrözi az ételek eredetiségét. Falain élénk, vidám, kézzel festett motívumok mutatják be a mexikói street art szépségétt.
Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias felszolgálás iránt egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a vendégek figyelmes kiszolgálásban részesüljenek.
Az Arriba Taqueria kimagaslóan ügyel a környezetvédelemre. Elviteles zacskóik, étlapjaik újrahasznosított papírból készülnek. Az elviteli dobozaik könnyen lebomló kartonpapírból összehajtott dobozok, az étteremben pedig környezetbarát termékeket használnak.
Vendégeik segítségével szelektív hulladékgyűjtést működtetnek gyűjtve a műanyag flakonokat és üvegeket, amiket a konyhán felhalmozódó kartonpapír csomagolással együtt továbbítanak egy erre szakosodott vállalatnak.
A XI. kerületi Gárdony térhez közeli Bartók Béla út 21-es szám alatti csodahelyre hétfőtől vasárnapig 11:00 – 22:00 óra között várják sok szeretettel a vendégeket, de az ételek házhozszállítására is van lehetőség.