Béchamel Budapest, Akácfa utca

A Béchamel Budapest a brunch egy újabb, franciás hangulatú intézménye az Akácfa utcában. Az egész napos reggelik élményét a finom péksütemények és a tartalmas, tojásos fogások garantálják.

A Béchamel Budapest – akárcsak több más, korábban már bemutatott hely – a bruncholás, azaz a regelinek és főétkezésnek is beillő fogások, lehetőségére épít.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

A 7. kerületi Akácfa utca 36. alatt megnyílt Béchamel három kulcskifejezéssel jellemezhető: Reggeliző és brunch étterem, francia étterem, illetve pékség.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

Egyre általánosabb jelenség, hogy egy pékségnek induló, hangulatos kis hely, előbb vagy utóbb bővíti a profilját és nyit a kávézó vagy akár az étterem kategóriái felé. Így történt a Béchamel esetében is. A 2020. őszén induló vendéglátóhely kezdetben főleg a péksüteményekre fókuszált, kínálata és szolgáltatásai azonban gyorsan bővültek.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

A Béchamel Budapest pékárui a croissant-járól elhíresült Freyja termékei, a cukrászsüteményeit pedig  az Espressoul Cukrászda szállítja. A kávé is külön említést érdemel, sötét pörkölésű, magas minőségű olasz keverékből készül.

Az étterem nyitvatartása  -a hét minden napján elérhetőek, 8-tól 17 óráig – teljes ideje alatt kínál brunch-menüt. A kedvelt fogások közül felkerült az étlapra a béchamel szósszal, sonkával és tükörtojással készülő kiadós reggeli szendvics, a Croque Madame. Kapható még, többek között, a hollandi mártás, tükörtojás, prosciutto és angol muffin kompinációjából összeálló Eggs Benedict és az édes Fench Toast különböző változatai. A francia finomságok mellett a Béchamel Budapestben a hagyományos angol reggelik  is népszerűek.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

Mivel a Béchamel kedvelt vendéglátóhely, de kapacitásai kissé szűkösek, érdemes időben asztalt foglalni.

A további tájékozódáshoz keressétek fel a Béchamel Budapest Facebook-oldalát:

https://www.facebook.com/bechamelbudapest

Galéria:

Fotók: A Béchamel Budapest Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Bori Mami

Megújult környezetben, különleges kivitelben várják vendégeiket Gyöngyösön, a Belváros szívében! A Bori Mami egy kulináris kapcsolat vendég és étterem között, ahol kizárólag szezonális, helyi eredetű alapanyag forrásokból alkotnak.

Téged is vár az Olly’s Bistro egy megújult, modern, nyugodt környezetben! Nemzetközi konyha, egészséges gluténmentes és bio ételek, kávé- és tea különlegességek széles választéka.