Béchamel Budapest, Akácfa utca

A Béchamel Budapest a brunch egy újabb, franciás hangulatú intézménye az Akácfa utcában. Az egész napos reggelik élményét a finom péksütemények és a tartalmas, tojásos fogások garantálják.

A Béchamel Budapest – akárcsak több más, korábban már bemutatott hely – a bruncholás, azaz a regelinek és főétkezésnek is beillő fogások, lehetőségére épít.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

A 7. kerületi Akácfa utca 36. alatt megnyílt Béchamel három kulcskifejezéssel jellemezhető: Reggeliző és brunch étterem, francia étterem, illetve pékség.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

Egyre általánosabb jelenség, hogy egy pékségnek induló, hangulatos kis hely, előbb vagy utóbb bővíti a profilját és nyit a kávézó vagy akár az étterem kategóriái felé. Így történt a Béchamel esetében is. A 2020. őszén induló vendéglátóhely kezdetben főleg a péksüteményekre fókuszált, kínálata és szolgáltatásai azonban gyorsan bővültek.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

A Béchamel Budapest pékárui a croissant-járól elhíresült Freyja termékei, a cukrászsüteményeit pedig  az Espressoul Cukrászda szállítja. A kávé is külön említést érdemel, sötét pörkölésű, magas minőségű olasz keverékből készül.

Az étterem nyitvatartása  -a hét minden napján elérhetőek, 8-tól 17 óráig – teljes ideje alatt kínál brunch-menüt. A kedvelt fogások közül felkerült az étlapra a béchamel szósszal, sonkával és tükörtojással készülő kiadós reggeli szendvics, a Croque Madame. Kapható még, többek között, a hollandi mártás, tükörtojás, prosciutto és angol muffin kompinációjából összeálló Eggs Benedict és az édes Fench Toast különböző változatai. A francia finomságok mellett a Béchamel Budapestben a hagyományos angol reggelik  is népszerűek.

Béchamel Budapest

Fotó: A Béchamel Facebook-oldala

Mivel a Béchamel kedvelt vendéglátóhely, de kapacitásai kissé szűkösek, érdemes időben asztalt foglalni.

A további tájékozódáshoz keressétek fel a Béchamel Budapest Facebook-oldalát:

https://www.facebook.com/bechamelbudapest

Galéria:

Fotók: A Béchamel Budapest Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Á la Maison - egy pesti és egy budai éttermében - a brunch klasszikus fogásait kínálja, rendkívül meghitt, otthonos hangulatban. Az Eggs Benedict és a Croque Madame mindig frissek, az atmoszféra pedig mindig ellenállhatatlan!

Budapesten, Veszprémben és Székesfehérváron is megtalálható Pizza Dellarosso az a hely, amely az olasz ételek szeretetéből és egy hobbiból nőtte ki magát fantasztikus pizzázóvá.