A Béchamel Budapest – akárcsak több más, korábban már bemutatott hely – a bruncholás, azaz a regelinek és főétkezésnek is beillő fogások, lehetőségére épít.
A 7. kerületi Akácfa utca 36. alatt megnyílt Béchamel három kulcskifejezéssel jellemezhető: Reggeliző és brunch étterem, francia étterem, illetve pékség.
Egyre általánosabb jelenség, hogy egy pékségnek induló, hangulatos kis hely, előbb vagy utóbb bővíti a profilját és nyit a kávézó vagy akár az étterem kategóriái felé. Így történt a Béchamel esetében is. A 2020. őszén induló vendéglátóhely kezdetben főleg a péksüteményekre fókuszált, kínálata és szolgáltatásai azonban gyorsan bővültek.
A Béchamel Budapest pékárui a croissant-járól elhíresült Freyja termékei, a cukrászsüteményeit pedig az Espressoul Cukrászda szállítja. A kávé is külön említést érdemel, sötét pörkölésű, magas minőségű olasz keverékből készül.
Az étterem nyitvatartása -a hét minden napján elérhetőek, 8-tól 17 óráig – teljes ideje alatt kínál brunch-menüt. A kedvelt fogások közül felkerült az étlapra a béchamel szósszal, sonkával és tükörtojással készülő kiadós reggeli szendvics, a Croque Madame. Kapható még, többek között, a hollandi mártás, tükörtojás, prosciutto és angol muffin kompinációjából összeálló Eggs Benedict és az édes Fench Toast különböző változatai. A francia finomságok mellett a Béchamel Budapestben a hagyományos angol reggelik is népszerűek.
Mivel a Béchamel kedvelt vendéglátóhely, de kapacitásai kissé szűkösek, érdemes időben asztalt foglalni.
A további tájékozódáshoz keressétek fel a Béchamel Budapest Facebook-oldalát: