Bestia

Hatalmas steak választék, kézműves sörök, organikus borok mindez a Bazilika tövében. Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü, kiváló bárral kombinálva. Ez vár rád a Szent István-téren található Bestiában.
Ha nem a kilátásban gyönyörködnél, ülj a látványkonyha mellé, és a speciális bárstílusú ülőhelyekről eléd tárul az alkotási folyamat minden mozdulata. Kéthetente változó ebédmenüvel várják vendégeiket minden hétköznap, hogy biztosan megtalálja mindenki náluk kedvenc fogását.
Bestia:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Tehetséges chefjük, Krizmanics Norbert előszeretettel kombinálja az olyan nemzetközi konyhák ízvilágát, mint francia, olasz vagy ázsiai, a végeredmény pedig mindig magáért beszél!
Bestia

Fotó: Bestia Facebook oldala

További infók: https://bestia.hu

Galéria:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Yama Budapest nem csak az ízlelőbimbóinkra kíván hatni, az étterem látványvilágának, hanghatásainak is kitüntetett szerepe van. A benyomások és a fogások fúziója egyedi atmoszférájú, külnleges helyet garantál.

A Tifliso Grúz Étterem a sok hozzávalóval készülő, egyedi kaukázusi konyhát hozza el hazánkba. Aki sosem hallotta még a khinkali, a hachapuri és a chacha neveket, tegyen egy próbát! Egy kóstoló, és garantáltan emlékezni fog rájuk.