Bestia

Hatalmas steak választék, kézműves sörök, organikus borok mindez a Bazilika tövében. Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü, kiváló bárral kombinálva. Ez vár rád a Szent István-téren található Bestiában.
Ha nem a kilátásban gyönyörködnél, ülj a látványkonyha mellé, és a speciális bárstílusú ülőhelyekről eléd tárul az alkotási folyamat minden mozdulata. Kéthetente változó ebédmenüvel várják vendégeiket minden hétköznap, hogy biztosan megtalálja mindenki náluk kedvenc fogását.
Bestia:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Tehetséges chefjük, Krizmanics Norbert előszeretettel kombinálja az olyan nemzetközi konyhák ízvilágát, mint francia, olasz vagy ázsiai, a végeredmény pedig mindig magáért beszél!
Bestia

Fotó: Bestia Facebook oldala

További infók: https://bestia.hu

Galéria:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A japán eredetű sushi világszerte nagy népszerűségnek örvend, így hazánkban is egyre több rajongója akad. Ennek köszönhetően országszerte, de különösen a fővárosban számos sushi étterem nyitotta meg kapuit ínyenc vendégei számára az elmúlt két évtizedben. A következő ajánló Budapest tíz legjobb éttermét veszi górcső alá, hogy segítse a kezdő, valamint a gyakorlott „sushi-evők” választását egy japán stílusú kulináris élményhez.

A Budapest szívében helyet foglaló Tereza behozza a mexikói gasztronómiát a fővárosba. A mexikói urban kertjével, hangulatos és designos arculatával elkápráztatja a vendégeket.