Bestia

Hatalmas steak választék, kézműves sörök, organikus borok mindez a Bazilika tövében. Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü, kiváló bárral kombinálva. Ez vár rád a Szent István-téren található Bestiában.
Ha nem a kilátásban gyönyörködnél, ülj a látványkonyha mellé, és a speciális bárstílusú ülőhelyekről eléd tárul az alkotási folyamat minden mozdulata. Kéthetente változó ebédmenüvel várják vendégeiket minden hétköznap, hogy biztosan megtalálja mindenki náluk kedvenc fogását.
Bestia:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Tehetséges chefjük, Krizmanics Norbert előszeretettel kombinálja az olyan nemzetközi konyhák ízvilágát, mint francia, olasz vagy ázsiai, a végeredmény pedig mindig magáért beszél!
Bestia

Fotó: Bestia Facebook oldala

További infók: https://bestia.hu

Galéria:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Ape Regina az első olyan hazai étterem, amely az ellenállhatatlan olasz és mediterrán ízvilágot, valamint a népszerű ,,All You Can Eat” koncepciót ötvözi, ráadásul kimagasló minőségben. A budapesti étteremben az olasz konyhaművészet remekeit kóstolhatjuk, s egy meghatározott összegért annyi finomságot ehetünk, amennyi csak jólesik.

Hoppá! Bistro

A Hoppá! Bistro a főváros szívében, az Andrássy úton nyitott 2019-ben. Rendkívül kreatív és hozzáértő csapata azóta is a nemzetközi konyhaművészet hazai megvelósításán dolgozik. Magyaros alapokkal, francia felhangokkal.