Bestia

Hatalmas steak választék, kézműves sörök, organikus borok mindez a Bazilika tövében. Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü, kiváló bárral kombinálva. Ez vár rád a Szent István-téren található Bestiában.
Ha nem a kilátásban gyönyörködnél, ülj a látványkonyha mellé, és a speciális bárstílusú ülőhelyekről eléd tárul az alkotási folyamat minden mozdulata. Kéthetente változó ebédmenüvel várják vendégeiket minden hétköznap, hogy biztosan megtalálja mindenki náluk kedvenc fogását.
Bestia:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Tehetséges chefjük, Krizmanics Norbert előszeretettel kombinálja az olyan nemzetközi konyhák ízvilágát, mint francia, olasz vagy ázsiai, a végeredmény pedig mindig magáért beszél!
Bestia

Fotó: Bestia Facebook oldala

További infók: https://bestia.hu

Galéria:

Fotó: Bestia Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Közel 3 éve nyitotta meg kapuit a TÖKMAG VEGAN STREET FOOD a Jászai Mari térhez közeli Hollán Ernő utcában. Ételeik tisztán növényi alapúak. Friss, egészséges és színes. 100% vegán.

Ha egy kellemes ebédre vagy vacsorára vágysz, otthonos hangulatra, finom ízekre, gondos és figyelmes vendéglátásra, irány a VakVarjú. Káárrrr lenne kihagyni!