Blue Agori – Görög Street Food Bar

Fedezd fel az autentikus, minőségi görög ízeket és kóstold meg az igazi görög gyrosokat és souvlaki-ket megfizethető áron! Egyszerű, friss, hitelesen görög!
A Blue Agorinál ételeiket a legjobb alapanyagokból készítik, így nem csak finomak de egészségesek is, mindezt gyorsan, elérhető áron és modern környezetben kínálják vendégeiknek.

Blue Agori nyitása előtt több alkalommal Görögországból érkezett szakemberek tanították meg nekik a lépéseket. Madách Imre úton és a Hercegprímás utcában található két üzletük kék-fehér belső terei és teraszai tökéletesen visszahozzák a görög életérzést, de mégis visszafogott és letisztult.

 
Blue Agori nyitása előtt több alkalommal Görögországból érkezett szakemberek tanították meg nekik a lépéseket. A húsok marinálásától egészen a pita becsavarásáig, tálalásáig és a lédús souvlaki tökéletes sütéséig.
 

A magas minőség ellenére, szerencsénkre áraik nem szálltak el. Rendelhetünk gyrost és souvlakit pitában (1190 forint), valamint ugyanezt tál verzióban (1990 forint), érdemes ezekhez a választható halloumi sajtot kérni. 4 féle ízletes és friss saláta közül választhatunk, továbbá már a yaurtaki nevű görög desszert is az étlapra került, amiben joghurt, méz, csoki/ gyümölcs granola található (690 forint).

További infók: http://www.blueagori.com/

Galéria:

Fotó: Blue Agori

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Bestia

Hatalmas steak választék, kézműves sörök, organikus borok mindez a Bazilika tövében. Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü, kiváló bárral kombinálva. Ez vár rád a Szent István-téren található Bestiában.

Az Oriental Soup House nemzedékek több kontinensen átívelő fúziója. Csapatuk hisz abban, hogy egy tápláló leves sokat ad a testnek, léleknek. Fűszerek, zsenge zöldségek és húsok tökéletes elegyéből erőt meríthetsz akár egy ebéd szünet alatt.