Bobo Restaurant – Haris Park

A Haris Park Bobo Restaurant étterme az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával rendelkezik, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a 21. századi igényekhez.

A Haris Park Bobo étterme 2019 áprilisában nyitott meg az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a XXI. századi igényekhez. A nyári hónapokban elegáns kerthelyiségükben, téli hónapokban a belső térben várják vendégeiket.

Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Van kisgyerekeknek játszóház a kertben, baba-mama szoba, gyerekmenü. Rendszeresen vannak a kertben jógaórák, illetve számos rendezvény. Randi helyszínnek is tökéletes, csak úgy mint esküvőre vagy céges/üzleti összejövetelek megtartására!
 
Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Galéria:

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Buddha Original étteremhálózat vidéki és budapesti wok bárokkal hoz keleti ízeket hazánkba. Legyen akár a rendelésünk pad thai, sushi vagy tom yum, az illatos fűszerekben és az autentikus módszerekben nem fogunk csalódni.

Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek a finomabbnál-finomabb ételek.