Bobo Restaurant – Haris Park

A Haris Park Bobo Restaurant étterme az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával rendelkezik, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a 21. századi igényekhez.

A Haris Park Bobo étterme 2019 áprilisában nyitott meg az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a XXI. századi igényekhez. A nyári hónapokban elegáns kerthelyiségükben, téli hónapokban a belső térben várják vendégeiket.

Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Van kisgyerekeknek játszóház a kertben, baba-mama szoba, gyerekmenü. Rendszeresen vannak a kertben jógaórák, illetve számos rendezvény. Randi helyszínnek is tökéletes, csak úgy mint esküvőre vagy céges/üzleti összejövetelek megtartására!
 
Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Galéria:

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Pita szendvicsek és laffa wrapek, ha csak gyorsan harapnál valamit. Hagyományos ízek, modern kivitelzéssel. Levesek, saláták, speciális desszertek és egyéb kézzel készített, szívből jövő finomságok. Ez a Hummusbar.

A gyönyörű Széchenyi téren található TOKIO Budapest-ben várják a japán konyha szerelmeseit és mindenkit, aki egy felejthetetlen kulináris élményben kíván részt venni.