Bobo Restaurant – Haris Park

A Haris Park Bobo Restaurant étterme az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával rendelkezik, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a 21. századi igényekhez.

A Haris Park Bobo étterme 2019 áprilisában nyitott meg az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a XXI. századi igényekhez. A nyári hónapokban elegáns kerthelyiségükben, téli hónapokban a belső térben várják vendégeiket.

Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Van kisgyerekeknek játszóház a kertben, baba-mama szoba, gyerekmenü. Rendszeresen vannak a kertben jógaórák, illetve számos rendezvény. Randi helyszínnek is tökéletes, csak úgy mint esküvőre vagy céges/üzleti összejövetelek megtartására!
 
Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Galéria:

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Fekete Kávézó

A Múzeum körúti Fekete Kávézó a budapesti újhullámos kávézók egyik első képviselője volt. A minőségi espresso mellett ma már pékséggel is rendelkeznek, továbbá szezonális brunch menüket is kínálnak vendégeiknek.

Ha egy kellemes ebédre vagy vacsorára vágysz, otthonos hangulatra, finom ízekre, gondos és figyelmes vendéglátásra, irány a VakVarjú. Káárrrr lenne kihagyni!