Bobo Restaurant – Haris Park

A Haris Park Bobo Restaurant étterme az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával rendelkezik, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a 21. századi igényekhez.

A Haris Park Bobo étterme 2019 áprilisában nyitott meg az épület történetéhez hű, elemeiben monarchikus konyhával, ahol klasszikus magyar és osztrák ízek modern tálalást kapnak, igazodva a XXI. századi igényekhez. A nyári hónapokban elegáns kerthelyiségükben, téli hónapokban a belső térben várják vendégeiket.

Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Van kisgyerekeknek játszóház a kertben, baba-mama szoba, gyerekmenü. Rendszeresen vannak a kertben jógaórák, illetve számos rendezvény. Randi helyszínnek is tökéletes, csak úgy mint esküvőre vagy céges/üzleti összejövetelek megtartására!
 
Bobo Restaurant

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Galéria:

Fotó: Bobo Restaurant Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Best Bagel Basilica a belváros szívében, az 5. kerületi Zrínyi utcában várja az éhes vendégeket. Az étvágygerjesztő lyukas zsemléket helyben készítik, minőségüket pedig természetes összetevők használatával garantálják.

Budapesten, Veszprémben és Székesfehérváron is megtalálható Pizza Dellarosso az a hely, amely az olasz ételek szeretetéből és egy hobbiból nőtte ki magát fantasztikus pizzázóvá.