Chalet for You – Luxus faház és wellness

A Chalet for You luxus gerendaházak a Bükki Nemzeti Park szívében, fél hektáros területen várják az elvonulni, lassulni vágyó vendégeiket.

Répáshuta az egyetlen település a Bükki Nemzeti Park szívében, ahol kb. 400 lakos él. A mesébe illő hegyi falu egy hosszú völgyben, a tengerszint felett 600 méteres magasságban helyezkedik el.

Ennek a pici falucskának az egyik végében az erdő szélén 4300 nm-es területen egy lejtős hegyoldalban épült meg a Chalet for You névre hallgató két gerendaház és egy különálló finn szaunaház.

Chalet For You

A Chalet for You vendégházakat maximum 2 személy részére tervezték. Párok, szülők pihenésére, romantikus kikapcsolódására, feltöltődésére alakították ki.

A gerendaházak teljes üvegfelületet kaptak, ezzel is közelebb hozva a természetet: akár az ágyból fekve, vagy szaunázás közben is gyönyörködhettek a csodás környezetben, minden évszakban más-más hangulattal.

Az alkotóknak fontos szempont volt a stílus, a funkcionalitás és a magas minőség. A belső kialakítás a skandináv-modern jegyek és a rusztikus stílus ötvözete. Kizárólag egyedi tervezésű és készítésű bútorokkal, rönk asztalkákkal, kiegészítőkkel rendezték be a házakat.

Chalet For You

Mire felébredtek, egy kis kosárba bekészített, minőségi házi alapanyagokból álló bőséges reggeli vár.

Mindkét házhoz tartozik egy-egy privát jacuzzi, ahonnan esténként egy üveg bor (ház ajándéka) társaságában a csillagokban gyönyörködhetsz. A telek legmagasabb pontjára épült a panorámás finn szaunaház, ami a jacuzzikat kiegészítve teljes wellness élményt nyújt.

Chalet For You

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen a környéken számos tanösvény és túraútvonal található, valamint a 20 perc autóútra fekvő Lillafüred nyújt további izgalmas programlehetőségeket.

További infók, foglalás: https://chaletforyou.com/

Galéria:

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Treestyle Zebegény talán még az egyedi szálláshelyek között is különlegesnek számít. Kétszemélyes kuckó nyolc méterrel a föld felett, kilátással a Dunakanyarra. Hosszú túrák végállomása, romantikus elvonulások helyszíne.

A kikapcsolódás legmagasabb minőségét élhetjük át Balaton-felvidéken. A Tillaújhelyen fekvő nagy társaságoknak is ideális 44 George House a kényelem szempontjából az egyik legkiemelkedőbb szálláshely.