Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

A Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház a badacsonyi Örsi-hegyen, gyönyörű panorámával várja a vendégeket. A szállásnak saját pincéje van, ahol bárki megkóstolhatja a Szőlőbirtok zamatos borait.

A Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház Magyarország egyik legmeghatározóbb turisztikai régiójában, a Balaton északi partján fekszik. A környezetében minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz: Lankás domboldalak, kék víztükör, finom borok, kulturális és természeti kincsek.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Fotó: A Vendégáz Facebook-oldala

A Vendégház közelebbről Badacsonyörsön, az Örsi-hegyen található, így páratlan panorámával büszkélkedhet. Kilátás nyílik a Balaton egy öblére, a település házaira és a jellegzetes formájú badacsonyi hegyre is.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Fotó: A Vendégáz Facebook-oldala

A szállás tulajdonképpen csak egy minőségi szolgáltatás a Csendes Dűlő Szőlőbirtok lehetőségeinek paradicsomában. A Molnár család vállalkozása 1971 óta rendelkezik a badacsonyi szőlőültetvénnyel, kiváló italaik borteraszukon és webshopukon keresztül is megvásárolhatók.

A Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház egész évben fogad látogatókat. Akár 10 fő elhelyezésére is alkalmas, de a legkényelmesebben 6-8 vendég tudja használni. Együtt nyaraló családok vagy nagyobb baráti társaságok számára ideális lehet.

Egy franciaágyas szoba a földszinten helyezkedik el, a többi hálóhelyiséget a tetőtérben alakították ki. Vegyesen rendelkeznek dupla és egyszemélyes ágyakkal, hiszen nem csak párok, gyerekek érkezésére is számítanak. Mindegyik hálóhoz saját fürdőszoba tartozik.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Fotó: A Vendégáz Facebook-oldala

A nagy, közös konyha (a lakókonyha) a földszinten található, innen lehet kijutni a boltíves teraszra. A terasz kialakításában a hagyományos, balaton-felvidéki építészet megoldásai köszönnek vissza. Ugyanez a korábban már bemutatott Kőkövön Vendégház esetében is megfigyelhető volt.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Fotó: A Vendégáz Facebook-oldala

A Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház saját pincével is büszkélkedhet. A házigazdák, kérés esetén, itt szerveznek borkóstolókat, ahol vendégeik saját italaikat próbálhatják ki.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Fotó: A Vendégáz Facebook-oldala

A szállás abszolút gyerekbarát. Ha szükséges, babaágyat, etetőszéket és lépcsőkorlátot biztosítanak, sőt a társasjátékokról és gyerekkönyvekről sem feledkeznek meg.

Minden adott ahhoz is, hogy a Szőlőbirtok látogatói kerti sütögetést szervezhessenek. Bogrács, bográcsállvány, szalonnasütő nyárs és tárcsalap is a rendelkezésükre áll.

Ha a Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház után a látogatók a környéket is felfedeznék, nehéz lesz válogatniuk a sok kínálkozó lehetőség között. A növénytani ritkaságok kedvelői mindenképpen ejtsék útba a Folly Arborétumot, aki pedig túrázni szeret, mindjárt másszon fel a kilátóba. A Vendégháztól egyébként Szigliget és Tapolca is könnyen elérhető.

További információkért látogassátok meg a Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház honlapját:

https://csendes-dulo.hu/vendeghaz/

Galéria:

Fotók: A Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Valone Villány egy meghitt, romantikus szálláshely a Villányi borvidéken, szomszédságában egy présházzal, szőlőtőkékkel körülvéve. A borkedvelő vendégeket igazán hangulatos környezet várja!

A Modern és Vintage tóparti szálláson exlúzív környezetben és egyben családias légkörben tölthetjük a mindennapjainkat. A Tópart Cottage Gyömrőben minden adott a gondtalan időtöltéshez: csend, nyugalom, zöldellő fák, friss levegő.