Cserszegi Kockák. A tökéletes üdülés 5 változata

A Cserszegi Kockák a Hévíz melletti Cserszegtomajon találhatók, és öt különféle tematikával várják a pihenni vágyókat. A vendégek - legyenek akár a mozgás szerelmesei, természetjárók vagy borkedvelők - a szállás kiválasztása után egyéni stílusú apartmanhoz juthatnak.

A Cserszegi Kockák ötlete egyedülálló és rendkívül kreatív. Az alapvető jellegzetességekben és szolgáltatásokban megegyező, mégis más-más stílusú vendégházakról van szó. Minden Kocka egy külön világ, és összesen ötféléből választhatunk.

Cserszegi Kockák

Fotó: A szállás honlapja

Mielőtt azonban elmerülnénk az egyes szállások jellemzésében, lássuk a közvetlen környezetüket. A Zala megyei, Keszthely és Hévíz között félúton elhelyezkedő, Cserszegtomaj már önmagában is kiváló úti célt jelent. A vidék szépsége, a Balaton közelsége, a kiváló borok és a pezsgő kulturális élet mind hozzájárulnak pozitív kisugárzásához. Erről a vidékről már mutattunk be szállást, a tilaji 44 George House-t ismertető cikkünkben.

A Cserszegi Kockák kiindulópontot biztosítanak a vidék felfedezéséhez, ugyanakkor az ott-tartózkodást is élménnyé varázsolják. Megjelenésük és kialakításuk egyedi, néhány dolog azonban közös bennük. Minden házhoz élményzuhannyal rendelkező spa fürdőszoba tartozik, illetve egész évben üzemelő, 36-40 fokos jakuzzi. A turmalinkristályos infraszauna és a helyi termelők finomságaival megpakolt breakfast box is közös szolgáltatások.

Cserszegi Kockák

Fotó: A szállás honlapja

A Cserszegi Kockák felnőttbarát szálláshelyek, alapvetően párok részére kiadók. A házak maximum két fő befogadására alkalmasak, a minimális foglalási idő pedig két nap.

Cserszegi Kockák

Fotó: A szállás honlapja

Ha az érkező pár a Magyar Tenger rajongója, a balatonos kockában biztosan nem fognak csalódni. Az apartmant egy evezőlapátos ágy teszi igazán különlegessé.

Cserszegi Kockák

Fotó: A szállás honlapja

A Cserszegi Kockák közül az erdei a szenvedélyes kirándulóknak lehet a legjobb választás. Berendezését a környékbeli erdők inspirálták és egy gerendaágy is helyet kapott benne. Egy kicsit hasonló a natúr kocka is, amelynek színei és stílusa egyaránt a természet közelségét idézi.

Cserszegi Kockák

Fotó: A szállás honlapja

A boros kocka egyértelműen a cserszegi-rajongó ínyencek választása. Az ablakból a Zalai borvidék dűlőire nyílik remek kilátás.

A Cserszegi Kockák egyike pedig az aktív pihenés szentélye. A dekorációban megjelennek a túratérképek és -útvonalak, a reggelit pedig egy biciklikből készült asztalról lehet elfogyasztani.

További információkért kattintsatok a Cserszegi Kockák weblapjára:

https://www.cserszegikockak.hu/

Galéria:

Fotók: A Cserszegi Kockák honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A közel keleti, 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szálloda, wellness oázisával, 65 szobájával, és számtalan tematikus, grátisz programjával varázsolja el vendégeit.

A budapesti luxuszálloda az eleganciát, a luxust és a minőségi kiszolgálást nyújtja a Dunára és a festői budai látképre nyíló panorámával. A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest ultramodern környezettel, magas fokú kényelemmel, lélegzetelállító kilátással és ötcsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit.