DNB Budapest

Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek a finomabbnál-finomabb ételek.

Filozófiájuk azonban nem csupán az alapanyagokról szól. Az étkezési hagyományok iránti érdeklődésük és tiszteletük a magyar konyhakultúra felfedezését és annak újragondolását is küldetésének tartja. Helyi ízviláguk mindig friss és modern marad, szezonról szezonra megújulva, megújítva.

Séfjeik széleskörű artizán termelői kapcsolatrendszerükek köszönhetően jól ismerik szűkebb-tágabb hazánk és régiónk legjobb beszállítóit. Töretlen lelkesedéssel térképezik fel, hogy hol és mikor érdemes a legzamatosabb alapanyagokra számítani. Inspirációjuk alapján kerül a DNB friss menüje az asztalra. Évszakonként más és más.

Csapatuk szenvedélyesen szereti a borokat, és a helyi borkultúra megannyi aspektusát, kevésbé ismert jellegzetességeit is hasonló elragadtatással fedezi fel. Az étterem borlistája évente kétszer újul meg, hogy mindenki számára felfedezés és tanulás legyen a visszatérés a DNB-be. Etyek, Villány, Tokaj ismerős vidékek, de jegyeik újak lesznek.

További infók: www.dnbbudapest.com

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.

Pita szendvicsek és laffa wrapek, ha csak gyorsan harapnál valamit. Hagyományos ízek, modern kivitelzéssel. Levesek, saláták, speciális desszertek és egyéb kézzel készített, szívből jövő finomságok. Ez a Hummusbar.