DNB Budapest

Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek a finomabbnál-finomabb ételek.

Filozófiájuk azonban nem csupán az alapanyagokról szól. Az étkezési hagyományok iránti érdeklődésük és tiszteletük a magyar konyhakultúra felfedezését és annak újragondolását is küldetésének tartja. Helyi ízviláguk mindig friss és modern marad, szezonról szezonra megújulva, megújítva.

Séfjeik széleskörű artizán termelői kapcsolatrendszerükek köszönhetően jól ismerik szűkebb-tágabb hazánk és régiónk legjobb beszállítóit. Töretlen lelkesedéssel térképezik fel, hogy hol és mikor érdemes a legzamatosabb alapanyagokra számítani. Inspirációjuk alapján kerül a DNB friss menüje az asztalra. Évszakonként más és más.

Csapatuk szenvedélyesen szereti a borokat, és a helyi borkultúra megannyi aspektusát, kevésbé ismert jellegzetességeit is hasonló elragadtatással fedezi fel. Az étterem borlistája évente kétszer újul meg, hogy mindenki számára felfedezés és tanulás legyen a visszatérés a DNB-be. Etyek, Villány, Tokaj ismerős vidékek, de jegyeik újak lesznek.

További infók: www.dnbbudapest.com

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Budapesten, Veszprémben és Székesfehérváron is megtalálható Pizza Dellarosso az a hely, amely az olasz ételek szeretetéből és egy hobbiból nőtte ki magát fantasztikus pizzázóvá.

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.