Duna TwinHouse. Otthon a természetben

A dömösi Duna TwinHouse kétszeres jellege nem csak a nevében és a kialakításában érvényesül. Egyszerre biztosítja hegyek és víz (a Pilis és a Duna) közelségét, a vidéki idillt és a nagyvárosi kényelmet.

A DunaTwinHouse, a Szarvashegy Panoráma Apartmanhoz hasonlóan, a csodás kilátás és a kényelmes, igényes szálláshely együttes élményét nyújtja. A fából készült ikerházak teraszáról elénk táruló panoráma az ország szinte bármelyik vendégházának kilátásával versenyre kelhet.

Duna TwinHouse

Fotó: A szállás honlapja

A Dömös településen található Duna TwinHouse két kiadó lombházat foglal magában, összesen négy vendégházzal, melyek a Bükk, Tölgy, Hárs és Kőris fantázianeveket viselik.

Duna TwinHouse

Fotó: A szállás honlapja

Bár az apartmanok ikerházas kialakítása elsőre talán túl szoros közelségnek hangzik, minden vendégház háborítatlan nyugalmat biztosít. A két teraszt fallal választották el egymástól, a hatalmas ablakokon pedig csak a Duna uralta látkép köszön be. A házak négy méter magas oszlopokra épültek, így a vendégek privát szférája sértetlen marad. A hosszú sötétítőfüggönyök pedig napnyugta után gondoskodnak az intimitásról.

A négy apartman lényegi szolgáltatásai alapvetően megegyeznek. Minden teraszra kellemes jakuzzi került, a dunai panoráma a buborékok közül csodálható. A konyhák teljesen felszereltek, nem hiányoznak belőlük a reggeli kávé vagy tea kellékei sem.

Duna TwinHouse

Fotó: A szállás honlapja

A hálószobák faburkolata, illetve a fürdő madár- és növényornamentikával díszített csempéi mind a természet közelségét hangsúlyozzák. A télen-nyáron kellemes hőmérsékletet légkondicionáló berendezés szabályozza, a szórakozásról pedig okos TV és wifi gondoskodik.

Duna TwinHouse

Fotó: A szállás honlapja

A Duna TwinHouse kétszemélyes vendégházai alapvetően párok kikapcsolódását szolgálják. A házi kedvencek fogadására is felkészültek, az apartmanok állatbarát szálláshelyként funkcionálnak.

A vendégek mindig bőséges, személyre szabott hideg reggelivel indíthatják a napot. A finom falatok laktóz- és gluténmentes verzióban is kérhetők.

Duna TwinHouse

Fotó: A szállás honlapja

A Duna TwinHouse barátságos szállásán kívül is számos lehetőség adódik a kikapcsolódásra. A közeli pilisi erdőkben az Országos Kéktúra több útvonala is halad, a Duna túlpartján pedig a Börzsöny méltóságteljes hegyei is kirándulásra csábítanak. A szálláshoz közeli, kifejezetten népszerű célpontok a Prédikálószék és a Vadálló-kövek.

Duna TwinHouse

Fotó: A szállás honlapja

További részletekért keressétek fel a Duna TwinHouse weblapját:

https://www.dunatwinhouse.hu/

Galéria:

Fotók: A Duna TwinHouse honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Szarvashegy Panoráma Apartman négy háza a Szentendréhez közeli Szarvashegyen fekszik, közvetlenül a Pilisi Parkerdő mellett. A kétszemélyes apartmanok leginkább párok számára ideálisak, a különleges felszereltség - és a különleges kilátás! - egy igazán romantikus kiruccanás lehetőségét rejti.

Egy hely, amely elrepíti egy olyan csodálatos világba, ahol a pihenés, az ellazulás és a nyugalom új értelmet nyer. Az 5 csillagos BOTANIQ Turai Kastély mesébe illő kastélyparkkal, gyógy- és wellnessközponttal és terasszal várja vendégeit Turában.