Edit Villa, Mátrafüred

A mátrafüredi Edit Villa egy éppen százéves nyaralóépület az erdő szélén. A ház eredeti jellegzetességei megmaradtak, mégis a kényelmes pihenés számos modern szolgáltatását kínálja.

Az Edit Villa 1922-es felépítését éppen az a vágy generálta, ami ma is a város zajától messze, a természetbe űz minket. A ház névadója – a jelenlegi tulajdonos nagyanyja, az akkor még kislány Edit – ajándékba kapta ezt a lehetőséget. A Villa jelenlegi üzemeltetői pedig szeretnék kiterjeszteni, minél több emberrel megosztani.

Edit Villa

Fotó: A Villa honlapja

Az Edit Villa Gyöngyös üdülő-városrészében, Mátrafüreden található, a 24-es úton könnyen elérhető.  A környezetet a patak csobogása és a madarak csicsergése határozza meg, a nyugalmas pihenés lehetősége tehát garantált. A Villa párok, baráti társaságok és kisgyerekes családok számára is ideális választás.

Edit Villa

Fotó: A Villa honlapja

Az Edit Villa összesen 10 fő befogadására képes. Két hálószobája van (mindkettőhöz saját fürdő tartozik), az egyik 4, a másik 2 férőhelyes. A nappaliban pedig további 2 kényelmes, kihúzható kanapé található.

Edit Villa

Fotó: A Villa honlapja

A lakás fürdőszobája és konyhája is mindennel felszerelt, utóbbiban a mikrohullámú sütő, a mosogatógép de még az alapvető fűszerek is megtalálhatók.

Edit Villa

Fotó: A Villa honlapja

A kikapcsolódást szolgálja a privát wifi, a kábel TV és a mindent lejátszó hifi is. A saját zuhannyal rendelkező szauna és a kandalló pedig már az igazi luxus kellékei.

Az Edit Villa extra szolgáltatásai közül látványpincéjére a legbüszkébb. A borozgató szalonba a nappaliból egy üveglapon keresztül lehet lelátni, és fel van töltve a Mátrai borvidék kiváló nedűivel. Az italokat a vendégek kedvezményes áron kóstolgathatják.

Edit Villa

Fotó: A Villa honlapja

A Villa tulajdonosai a környék látnivalóit és programlehetőségeit is szeretnék látogatóik figyelmébe ajánlani. A Kozmáry kilátó a háztól mindössze 3 percnyire van és a Bene-patak mentén futó turistaút is könnyen elérhető

Edit Villa

Fotó: A Villa honlapja

További információkat az Edit Villa honlapján találtok:

http://editvilla.hu/

Galéria:

Fotók: Az Edit Villa honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Noszvaj legszebb részén, a Síkfőkút tó és az erdő közötti részen fekszik az Erdei Kisház Noszvaj. Elsősorban családosoknak és csoportoknak ajánlják, közvetlen tóra néző panorámával, ahol csend és béke honol.

A decsi Provence Birtok a mediterrán életérzést képviseli a tolnai Sárközben, a nagyvárosi luxust a nyugalmas, vidéki környezetben. Különleges hangulatával és széleskörű szolgáltatásaival minden látogatója számára a maximumot nyújtja.