Fenyővölgy, Mátrakeresztes. Panorámás szaunaház, jakuzzival

A Fenyővölgy Apartman különlegessége, hogy egyszerre biztosít luxuskörülményeket és a természetközeliség élményét. A vadregényes Mátrakeresztes vendégháza erdei kirándulást és wellness-szolgáltatást is kínál.

A Fenyővölgy Apartmannak már a neve is örökzöld levelektől illatozik, tökéletes, erdő mélyi elvonulás ígéretét hordozza. A Mátra valóban hazánk egyik legvadregényesebb helye, különleges adottságait mind a szállásadók, mind a szálláskeresők okkal használják. Korábban már mi is ismertettünk egy romantikus búvóhelyet, éppen Mátrakeresztesről.

A Mátra nyugati vonulatai között található Mátrakeresztes – korábban Alsóhuta – már nem önálló település, Pásztóhoz tartozik. Az alig 400 fős, nyugalmat árasztó falucska központjában találkozik a Csörgő- és a Nagy-völgyi-patak. A környező erdőkben számtalan lehetőség adódik a túrázásra, kirándulásra.

Fenyővölgy

Fotó: A szállás honlapja

A Fenyővölgy Apartman a település szélén, az erdőhöz közel helyezkedik el. Az építésénél felhasznált természetes anyagoknak köszönhetően tökéletesen simul a tájba, ugyanakkor minden kényelmet biztosít vendégeinek.

A vendégház egyik legvonzóbb tulajdonsága a páratlan kilátás, ami elhelyezkedéséből magától értetődően következik. A hegyoldalból nyíló panoráma akár a szaunából is megcsodálható, hiszen az Apartman wellness-részlege a nyitott teraszon át közelíthető meg. A szaunán kívül még jakuzzi és pezsgőfürdő is szolgálja a vendégek kényelmét.

Fenyővölgy

Fotó: A szállás honlapja

A modern berendezés, a luxus kellékei az épületen belül is meghatározóak. Az apartman konyhája full-extrás felszereléssel büszkélkedhet, semmi nem hiányzik belőle, ami egy finom vacsora vagy ebéd előállításához szükséges.

A hálószoba kétszemélyes franciaágya nagyméretű és teljesen kényelmes. A vendégek komfortérzetét és az apartman természetes hangulatát fokozza, hogy a szállás teljesen füstmentes, a dohányzás nem megengedett.

Fenyővölgy

Fotó: A szállás honlapja

A pazar kivitelezés a fürdőszobát is jellemzi. Az elegáns helyiséget a pasztellszínek uralják, a tisztálkodásban pedig egy nagy, kényelmes zuhany nyújt segítséget.

Fenyővölgy

Fotó: A szállás honlapja

A Fenyővölgy látogatóinak a szórakozásról sem kell lemondaniuk. A vendégház wifi-kapcsolattal és led TV-vel rendelkezik. Egy minibár is a felszerelés része, a panorámát akár kezünkben egy pohár itallal is csodálhatjuk.

A szolgáltatások jellegéből következik, hogy a vendégház főleg felnőtteknek ajánlott. Maximum 2 főt fogad, minimum 2 éjszakára.

Fenyővölgy

Fotó: A szállás honlapja

Az erdei túrák szerelmesei nem is választhatnának jobb szállást. Az Apartmanhoz közel olyan kedvelt úti célok találhatók, mint például a Csörgő-szurdok, mely az érintetlen vadon benyomását kelti. Látványos és pazar kilátással kecsegtető túra az Ágasvár és a Vörös-kő környéke, de közel van a Szalajkás-tető és a Hasznosi vár is.

További részleteket a Fenyővölgy Apartman honlapján találtok:

https://fenyovolgy.hu/

Galéria:

Fotók: A Fenyővölgy Apartman honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Eged Cottage egyforma távolságra, 4 km-re, van Egertől és Noszvajtól, éppen ideális helyen ahhoz, hogy a vidék minden kincse könnyen elérhető legyen. Az erdei túrák háborítatlansága, az egri borok zamata és a termálfürdők gyógyító ereje is.

A négycsillagos MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaroson biztosít tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. A fényűző épület közvetlenül a városi fürdő mellett helyezkedik el, és 308 szobával várja vendégeit.