Hanga Vendégház

A Hanga Vendégház Mátra egyik északi fennsíkján, távol a városok zajától, közvetlenül az erdő mellett Parád külterületén található. A vendégház szobáiból, csodás kilátás nyílik a Mátra kékestetői gerincére és a Bükk hegység távoli fennsíkjára.
Tárt kapukkal vár titeket is a Hanga Vendégház, hogy igazán nyugodt kikapcsolódásban, baráti vendéglátásban és otthonos környezetben tölthessétek el szabadidőtöket.
A 14 férőhelyes vendégház szobái helyi készítésű egyedi fabútorokkal rusztikus stílusban vannak berendezve. Mindegyik saját fürdőszobával, különálló wc helyiséggel és balkonnal rendelkezik.
 
 
Az ellátásról, a változatos és házias ételekről, vendégházuk konyhája gondoskodik svédasztalos reggelivel, amit jó idő esetén érdemes a teraszon elfogyasztani.
A hatalmas udvar nyugodt kikapcsolódást biztosít. Az apróságoknak játszóteret, a nagyobbaknak pedig kültéri ping-pong asztalt és csocsó asztalt biztosítanak. A kinti sütéshez/főzéshez szalonnasütő hely és fedett kiülő kínál lehetőséget. Az esti beszélgetések hangulatát a páratlan panoráma teszi felejthetetlenné. 
 

A tiszta hegyi levegőn töltött nap után a meleg hangulatú szobák várják, melyeket helyi iparművészek által készített rusztikus bútorokkal rendeztek be.
Az erdő közvetlen szomszédsága miatt a legjobb választás a természet szerelmeseinek.
Fedezzétek fel Parád és a Mátra legszebb részeit.
 
További infók: https://hangavendeghaz.hu

Galéria:

Fotó: Hanga Vendégház

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Alszeri Rönk Vendégház az Őrségben, Őriszentpéter alszeri részén található egyedi és különleges vendégház, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű őrségi erdei fenyőből.

Aislamiento

Az Aislamiento luxus faháza az izoláció, a természetközeli elvonulás tökéletes helyszíne. Akár egyedül, akár párban érkeznek, a vendégeket madárcsicsergés és gyönyörű panoráma fogadja.