Hotel Rum Budapest. Hangulatos, stílusos és élettel teli

A Hotel Rum Budapest a város egyik legigényesebb design hotele. A történelmi-kulturális belváros gyönyörű épülete, a borbár, az étterem és a 40 szoba a legmagasabb igényű vendégek elvárásait is kielégíti.

A Hotel Rum Budapest impozáns épülete az 5. kerületben, a Királyi Pál utcában található. Az ízléses és stílusos butik hotelek kedvelőinek valószínűleg az egyik legjobb lehetőséget jelenti.

Hotel Rum Budapest

Fotó: A Hotel honlapja

Bár a Hotel 40 szobáját mind az egyéni sajátosságok és a különböző kialakítás jellemzi, bizonyos dolgok az egész szállodában megyegyeznek.  Ilyen az ingyenes wifi és a napi friss újság biztosítása, a ruhatisztítás és az ébresztés igénylésének lehetősége.

Mint design hotel, a Hotel Rum Budapest az esztétikát és a kreativitást képviseli. Erre jó példát jelentenek különböző szobái, melyek a Light Rum, a Spiced Rum, a Gold és a Black Rum fantázianeveket viselik.

Hotel Rum Budapest

Fotó: A Hotel honlapja

Az előbbi verziók mind tartalmaznak olyan kényelmi szolgáltatásokat, amilyenek például a RUM fürdőtermékek, az esőzuhany, a széf és a minibár. Az alapkategóriát képviselő Light Rumhoz képest a Spiced Rum egy kicsit nagyobb alapterületű és Nespresso kávégép is jár hozzá.

Hotel Rum Budapest

Fotó: A Hotel honlapja

A Gold Rum a magasabb igényű vendégek elvárásaihoz alkalmazkodik, óriás méretű franciaágya és kényelmes fotelei már igazi luxust jelentenek. A szolgáltatások csúcsát pedig a Black Rum képviseli. Akárcsak az italt, amiről a lakosztály a nevét kapta, a szállást is igazi ínyenceknek ajánlják. A gyönyörű kilátás és a hatalmas, kényelmes ágy mellett a szobában kihúzható, kétszemélyes kanapé is található.

A Hotel Rum Budapest vonzerejét a szobák mellett az étterem és a borbár is fokozzák. A Hotel hetedik emeletén elhelyezkedő Solid Borbár a natúr és biodinamikus nedűk hazája. Alapvető üzenete a természetesség, üzemeltetőinek fő törekvése, hogy a borok megfelelően mutathassák be az adott termőterület és szőlőfajta jellegzetességeit. A Borbár biztosít helyet a Hotel a la carte reggelijének is, minden nap 7 és 12 óra között.

A hetedik emelet magasságából most térjünk vissza az épület földszintjére! Itt található a Michelin-csillagos Salt Étterem, melynek a Solid Borbár tulajdonképpen kistestvére. Az étterem kínálatában fontos szerepet játszanak a vad-és gyógynövények, melyeket az étterem csapata közösen gyűjt össze. Az Étterem szerdától szombatig, este 6 és 11 óra között tart nyitva.

A Hotel Rum Budapest az egyszerű szobafoglaláson kívül még számos lehetőséget kínál. Ajánlataik között éppúgy szerepel a dunai hajózás, mint a kortárs kiállítás megtekintésének lehetősége.

Hotel Rum Budapest

Fotó: A Hotel honlapja

További információkat a Hotel Rum Budapest honlapján találtok:

https://hotelrumbudapest.com/hu/

Galéria:

Fotók: A Hotel Rum Budapest honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Eged Cottage

Az Eged Cottage egyforma távolságra, 4 km-re, van Egertől és Noszvajtól, éppen ideális helyen ahhoz, hogy a vidék minden kincse könnyen elérhető legyen. Az erdei túrák háborítatlansága, az egri borok zamata és a termálfürdők gyógyító ereje is.

Káli Art Inn

A Káli-medencében, pontosabban a csodás Köveskálon összesen 1 hektáros területen elhelyezkedő Káli Art Inn felejthetetlen pihenést kínál vendégeinek. Egyik legjobb választás, ha ki szeretnétek kapcsolódni és magatok mögött hagyni a rohanó világot.