Káli Home Boutique Villa

Az építés világzenéje ez a különleges boutique villa, mely a festői Káli-medence egyik legkedvesebb falujában, Kővágóörsön található. Varázslatos hely, a csend és béke szigete rohanó világunkban.
A mai rohanó világban ritkán adódik lehetőség igazán kikapcsolni, kiszakadni a hétköznapokból. A Káli Home Boutique Villa erre ad tökéletes megoldást.

A ház varázslatos hangulata magával ragadó, különleges, egyedi tervezésű nyitott belső tereivel harmonikus ötvözete egy világvárosi loftnak és egy tradicionális parasztháznak.


A villa teljesen felszerelt, ruháinkon kívül semmit nem kell magunkkal vinnünk. Felejthetetlen élményt nyújt egy gyertyafényes fürdő a terazzo kádban, a földszinti hálóban baldachinos ágy kényezteti, a felső szinten franciaágy várja a vendégeket. A ház teraszain pihenve minden évszakban érezni a természet közelségét.
 
 
A szálláshelyen négy, de akár öt ember is kényelmesen elfér. Ha az idő engedi, akár a szabadban is lehet rézkádban fürdőzni egy élménydús Káli medencében eltöltött nap után.
 
További infók: https://kalihome.hu

Galéria:

Fotó: Káli Home Boutique Villa

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Chalet For You

A Chalet for You luxus gerendaházak a Bükki Nemzeti Park szívében, fél hektáros területen várják az elvonulni, lassulni vágyó vendégeiket.

Töltsd szabadidőd a szántóföldek partján design környezetben, Mórahalmon! Az Artkazal különleges építészeti megoldások és a természet találkozási pontján született meg.