Káli Home Boutique Villa

Az építés világzenéje ez a különleges boutique villa, mely a festői Káli-medence egyik legkedvesebb falujában, Kővágóörsön található. Varázslatos hely, a csend és béke szigete rohanó világunkban.
A mai rohanó világban ritkán adódik lehetőség igazán kikapcsolni, kiszakadni a hétköznapokból. A Káli Home Boutique Villa erre ad tökéletes megoldást.

A ház varázslatos hangulata magával ragadó, különleges, egyedi tervezésű nyitott belső tereivel harmonikus ötvözete egy világvárosi loftnak és egy tradicionális parasztháznak.


A villa teljesen felszerelt, ruháinkon kívül semmit nem kell magunkkal vinnünk. Felejthetetlen élményt nyújt egy gyertyafényes fürdő a terazzo kádban, a földszinti hálóban baldachinos ágy kényezteti, a felső szinten franciaágy várja a vendégeket. A ház teraszain pihenve minden évszakban érezni a természet közelségét.
 
 
A szálláshelyen négy, de akár öt ember is kényelmesen elfér. Ha az idő engedi, akár a szabadban is lehet rézkádban fürdőzni egy élménydús Káli medencében eltöltött nap után.
 
További infók: https://kalihome.hu

Galéria:

Fotó: Káli Home Boutique Villa

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A mátrafüredi Edit Villa egy éppen százéves nyaralóépület az erdő szélén. A ház eredeti jellegzetességei megmaradtak, mégis a kényelmes pihenés számos modern szolgáltatását kínálja.

A Noszvaj Huset a világos, harmonikus színek és letisztult formák különleges vendégháza. A családbarát szállás a vidéki Svédország hangulatát hozza el a Bükkalja festői településére, Noszvajra.