Kőkövön Vendégház, Balatonfüred

A Kőkövön Vendégház Balatonfüred egy igazi ékköve. Egyedi hangulatú apartmanokkal, változatos kerti programokkal, rendezvényekkel és lenyűgöző tájakkal várja vendégeit.

A Kőkövön Vendégház – ha helytörténeti kincsnek számító épületét és kreatív megoldásait nem számítjuk – már az elhelyezkedése jogán is különleges lenne. Hiszen a Balatont ajánlani mindig hálás feladat, mindannyian őrzünk egy-egy nosztalgikus, nyári emléket a Magyar Tengerről. Korábban már felhívtuk a figyelmet a siófoki Mala Garden Luxushotelre, ezúttal az északi parton kalandozunk. Irány Balatonfüred!

A Balaton fővárosának nevezett Füred a kikapcsolódás paradicsoma. Legyen szó kényelmes semmittevésről a strandon, aktív pihenésről, bortúráról vagy akár irodalomtörténeti, néprajzi ismeretszerzésről, a város mindezt biztosítja. Utóbbira a Kőkövön Vendégház épülete is jó példát jelent. A Balaton-felvidékre annyira jellemző kőépítkezés a Vendégház elnevezésével is összefügg. A szállás minden szobája megmutat egy részt a csaknem kétszáz éves eredeti épület köveiből.

Kőkövön Vendégház

Fotó: A Vendégház honlapja

A házban háromféle apartmant alakítottak ki, kettőt 2 fő, egyet pedig 4 fő részére. A nagyobb lakrész neve Herr Mayer Apartman, két szobájának egyike franciaággyal, a másik egyszemélyes ágyakkal rendelkezik. Itt akár egy család is kényelmesen elfér.

Kőkövön Vendégház

Fotó: A Vendégház honlapja

A Maui Apartman és a Sir David Apartman kétszemélyesek, főleg pároknak ajánlottak. Mindkét lakrészbe franciaágy került. A Kőkövön Vendégház minden szállása teljesen felszerelt konyhával rendelkezik.

Kőkövön Vendégház

Fotó: A Vendégház honlapja

A Vendégház legkülönlegesebb szállása a glamping sátor, ami – ahogy a neve is mutatja (glamour & camping) – egyszerre nyújtja a táborozás és a luxus élményét.

Szót kell ejteni a Kőkövön Vendégház hatalmas és gyönyörű kertjéről is, ahol a vendégek kipróbálhatják a szabadtéri sütögetést vagy elmerülhetnek a dézsafürdőben. A tágas terek és széles körű szolgáltatások számos lehetőséget rejtenek. Az udvar nagyszerű rendezvényhelyszín, gyakran adnak helyet például esküvőknek.

Kőkövön Vendégház

Fotó: A Vendégház honlapja

A Vendégház ajánlatai túlnyúlnak a szobák és a kert határán. A látogatók kerékpárokat kölcsönözhetnek, hogy azzal járják be a vidéket. Esetleg balatoni vitorlástúrára is jelentkezhetnek.

A Kőkövön Vendégház vonzerejéhez nagyban hozzájárul a tulajdonosok rugalmassága és a barátságos atmoszféra. A szállás számos gyerekbarát vonással rendelkezik, a vendégek pedig kutyájukat is magukkal hozhatják.

Kőkövön Vendégház

Fotó: A Vendégház honlapja

További információk a Kőkövön Vendégház weboldalán találhatók:

https://kokovon.com/

Galéria:

Fotók: A Kőkövön Vendégház honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Töltsd szabadidőd a szántóföldek partján design környezetben, Mórahalmon! Az Artkazal különleges építészeti megoldások és a természet találkozási pontján született meg.

A Hotel Rum Budapest a város egyik legigényesebb design hotele. A történelmi-kulturális belváros gyönyörű épülete, a borbár, az étterem és a 40 szoba a legmagasabb igényű vendégek elvárásait is kielégíti.