MOM Gourmet Piknik

A MOM Gourmet Pikniken újra összehoz minket a gasztronómia! Június 9-12., Lisszabon sétány, ne maradj le!

A tavalyi nagy siker után a MOM Park június 9. és 12. között újra életre hívja gasztroeseményét, a MOM Gourmet Pikniket. A négynapos, hagyományteremtő rendezvényen idén nyáron a MOM Park éttermei és kávézói mellett számos meghívott vendéglátó is képviseli magát.

A bevásárlóközpont melletti, hangulatos Lisszabon sétány ismét megelevenedik: a faházakat birtokba veszi a Bortársaság, a Lenoa Coffee, a Waffle Dog, a Mediterrán Cafe & Deli, a Boutiq’Bar, a Spíler Buda, a ZUKI és a Say Cheese. A vendéglátók kézműves hamburgerekkel, mediterrán ízekkel, friss salátákkal, ellenállhatatlan desszertekkel, fenséges fagylaltokkal, színes koktélokkal és zamatos borokkal várják vendégeiket.

Az ingyenesen látogatható MOM Gourmet Piknik már 12 órától várja látogatóit egy ínycsiklandó ebédre. Az árnyas fák és nyarat idéző dekorelemek igazán varázslatossá teszik a Lisszabon sétányt, ahol délutántól a még kellemesebb hangulatról szaxofonos jazz-zene és live DJ gondoskodik majd. 

Fedezze fel Ön is a MOM Gourmet Piknik vendéglátóinak eseményre szabott, egyedi kínálatát! Jöjjön el barátaival, családtagjaival a bevásárlóközpont mögötti Lisszabon sétányra szeptember 9 és 12. között, sőt, hozza magával kiskedvencét is, hiszen az esemény állatbarát!

További részletek: https://fb.me/e/5dE4mU2tU

Ez a bejegyzés szponzorált tartalomnak tekintendő.

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Mindannyian imádjuk a pékárut, de amikor felmerül a kérdés, hol is tudunk igazán friss és ropogós kenyeret, péksütit vásárolni, nehezen tudnánk felsorolni olyan pékségeket, ahová öröm betérni Budapesten. Segítünk a választásban, ugyanis elhoztunk 5 olyan pékséget, ahol helyben készített, friss és ropogós pékárút kóstolhatunk.

Budapesten ma már számtalan pizzázót találunk szebbnél szebb arculattal és szélesebbnél szélesebb kínálattal. A sok pizzázó közül azonban nem könnyű kiválasztani azokat, amelyik az igazi olasz ízvilágot tárják elénk, ha csukott szemmel belekóstolunk a ropogós pizzaszeletekbe. Megvannak azonban azok a kiemelkedő helyek, amelyek túlszárnyalják a főváros más pizzázóit az olasz ízvilágot tekintve.