Naphegy Vendégház, Zebegény

A Naphegy Vendégház kiválóan illeszkedik a Dunakanyar lenyűgöző környezetébe. A természetes anyagokból készült zebegényi faház tökéletes harmóniában simul az erdők és a folyó uralta tájba.

A Naphegy Vendégház – hasonlóan a Dunakanyar többi szállásához elhelyezkedése már önmagában a pihenés ideális lehetőségét nyújtja. A Duna-Ipoly Nemzeti Park Zebegényt körülölelő erdői, a méltóságteljes hegyek és a lassan hömpölygő, nagy folyó csodálatos közeget teremtenek.

Naphegy Vendégház

Fotó: A Vendégház Facebook-oldala

A hangulatos faház maga is az erdőben bújik meg, egy földúton végighaladva érhető el. Helye és kialakítása világosan mutatja az igényt, hogy a táj és a környezet szerves részévé váljon.

Naphegy Vendégház

Fotó: A Vendégház Facebook-oldala

A Naphegy Vendégház – a felhasznált természetes anyagoknak és az egyedi tervezésnek hála – különleges hangulatot áraszt. Berendezését a dél-kelet ázsiai bútorzat stílusa határozza meg, mely Thaiföld és Indonézia harmóniáját idézi.

A hatalmas belmagasságú, tágas vendégház egy légterű. A konyha és a fürdőszoba a nappalihoz közvetlenül kapcsolódik, az emeleten pedig galériát alakítottak ki.

Naphegy Vendégház

Fotó: A Vendégház Facebook-oldala

A Naphegy Vendégház igazi ékessége a fürdőszoba, illetve a helyiség elválasztására szolgáló gyönyörű, kézzel festett és faragott indonéz teafa ajtó. A teljes ellazulásra nem csak a kádban nyílik alkalom, a vendégházhoz szauna is tartozik.

Naphegy Vendégház

Fotó: A Vendégház Facebook-oldala

A szállás konyhája mindennel ellátott, ami egy meghitt, közös vacsora előállításához kell. A Naphegy Vendégházban egyébként is az egymásra hangolódás, a meghitt, családi pillanatok kapják a legnagyobb hangsúlyt. Társasjátékozásra, kerti sütögetésre is adott a lehetőség. A wifi-kapcsolat azonban hiányzik, ami érthető is, hiszen csak rontana a csendes, idilli pihenésen.

A fentiekből logikusan következik, hogy az apartman leginkább pároknak ajánlott, kapacitása is maximum két fő, és legalább két éjszakára foglalható. Amennyiben az érkezők kisgyermekkel utaznak, babaágy igénylésére is van lehetőség. A Naphegy Vendégház kutyabarát szálláshely, előzetes egyeztetés után a házi kedvencek is beléphetnek.

Naphegy Vendégház

Fotó: A Vendégház Facebook-oldala

Ha a vendégek felfedeznék a környéket, bármikor túrázhatnak a vendégházhoz közeli erdőkben. Kedvelt kirándulóhelyek a Remete-barlangok és a Julianus Kilátó, melyek a szállástól könnyen elérhetők. A közeli Zebegény is nagyszerű úti cél: Kulturális és építészeti emlékei, kiállításai, hangulatos utcái mindenképpen megérnek egy látogatást.

További információkat a Naphegy Vendégház honlapján találtok:

http://www.naphegyvendeghaz.hu/

Galéria:

Fotók: A Naphegy Vendégház Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Hanga Vendégház Mátra egyik északi fennsíkján, távol a városok zajától, közvetlenül az erdő mellett Parád külterületén található. A vendégház szobáiból, csodás kilátás nyílik a Mátra kékestetői gerincére és a Bükk hegység távoli fennsíkjára.

A Chalet for You luxus gerendaházak a Bükki Nemzeti Park szívében, fél hektáros területen várják az elvonulni, lassulni vágyó vendégeiket.