Neo Étterem, Sárvár

A sárvári Neo Étterem és Kávézó minden tekintetben az, aminek az elnevézese ígéri: Újdonság. Az étterem egy helyreállított, régi épületben található, különleges menüsorában a magyar és a nemzetközi konyha fogásai váltakoznak, az étlapok pedig háromhavonta frissülnek.

A Neo Étterem és Kávézó Sárvár, a nyugat-dunántúli kisváros központi helyén fekszik, a Posta téren. A hangulatos szökőkút mellett nyílt étterem tulajdonosai valami újat és igényeset kívántak alkotni. A közelmúltban helyreállított, letisztult stílusú, fehér színű épület és az étlapok izgalmas menüsora is a fenti törekvés jegyében formálódott.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

Az étterem személyzete a nyitás óta azon igyekszik, hogy élénk, vibráló színekkel gazdagíthassa Sárvár vendéglátóhelyeinek palettáját. A Neo étlapján a magyar konyha fogásai mellett megtalálhatóak a nemzetközi különlegességek is. A klasszikusok kedvelői valószínűleg nem fognak csalódni a májgombóclevesben és a bécsi szeletben. A kísérletező kedvű vendégek pedig bátran próbálkozhatnak a lazaccal vagy a kéksajtos rizottóval tálalt rozé kacsamellel.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

Az ételek – amellett, hogy fantáziadúsak és nagyon finomak – szilárd elvek szerint készülnek. A Neo Étteremben törekednek a szezonális és a régióban beszerezhető alapanyagok használatára. Kínálatuk gyors változása (háromhavonta új étlappal jelentkeznek) ezzel is kapcsolatban van.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

A populáris kultúra aktualitásait szintén jó érzékkel követik. Halloween-i ajánlataik például nagyon kreatívan sikerültek.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

A Neóban napi menü is rendelhető, az aktuális ajánlatok mindig megjelennek az Étterem Facebook-oldalán. A csapat az ínyenc felnőttek mellett a gyerekekre is gondolt, az étlapon hagyományos gyermekmenük is megtalálhatók. 

Az ételek mellett ideje az italokról is szót ejteni. Külön figyelmet érdemel a Neo Étterem szezonális és részletes borlapja, mely az ország valamennyi borvidékét lefedi. Az Étterem által szervezett rendezvények között borkóstolók is szép számmal megjelennek.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

A kínálatot házi szörpök, jegesteák és koktélok színesítik. A Neo kávéja szintén A-kategóriás, különleges ital. Az erős feketét a 100% arabica kávét tartalmazó olasz Hausbrandt márkából főzik.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

Az épület két emeletén egy-egy rendezvényterem bérelhető. A Neo I. és Neo II. is kiválóan alkalmas születésnapi összejövetelek, esküvők vagy hivatalos vacsorák lebonyolítására.

Neo Étterem és Kávézó

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

További információkat a Neo Étterem honlapján találtok:

http://www.neorestaurant.hu/#about

Galéria:

Fotók: A Neo Étterem Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A balatonfüredi Zelna Borbár és Vinotéka egy elsőgenerációs családi borászat termékeire épül, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a biotermesztésre.

Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek a finomabbnál-finomabb ételek.