Olly’s Bistro

Téged is vár az Olly’s Bistro egy megújult, modern, nyugodt környezetben! Nemzetközi konyha, egészséges gluténmentes és bio ételek, kávé- és tea különlegességek széles választéka.

A Rózsadomb Center földszintjén található Olly’s egy modern, családias, kellemes környezetben érezheted magad. Ahol mindig lesz alkalmad megejteni egy fontos találkozót, egy meghitt  beszélgetést, vagy egyedül elmerülni kedvenc olvasmányodban.

Egy hely, ahol igazán otthon érezheted magad. Kedves, mosolygós felszolgálóik gondoskodnak arról, hogy teljes kényelemben tölthesd el az idődet náluk. Chefjük szívvel–lélekkel készíti ételeiket prémium, szezonális alapanyagokból.

Olly's Bistro

Fotó: Olly’s Facebook oldala

Nemzetközi konyha, egészséges gluténmentes és bio ételek, kávé-és tea különlegességek széles választéka áll vendégeik rendelkezésére legyen szó villás reggeliről, kiadós ebédről, egy könnyű vacsoráról vagy csak egy kis nassolásról.

Olly's Bistro

Fotó: Olly’s Facebook oldala

Választhatunk az étlapról előételt, például grillezett kecskesajtot (2750 Ft), levest, például thai curry levest ropogós garnélával (2350 Ft), főételt, például lazac steaket tengeri sóban sült céklával és hollandi mártással (3950 Ft), desszertet, például úri túrógombócot fahéjas tejföllel (1750 Ft).

Örömmel adnak otthont céges rendezvényeknek, értekezleteknek, tréningeknek modern és elegáns légkörben, melyhez jól felszerelt professzionális környezetet tudnak biztosítani. Projektor, hangosítás, wifi, catering, terasz rendelkezésre áll erre a célra.

 
További infók: https://ollys.hu/
 

Galéria:

Fotó: Olly's Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Cookie Beacon Brunch Budapest belvárosának egyik népszerű reggelizője. Otthonos, édes illatokkal hívogató hely, ami ideális egy rövid, de annál tartalmasabb, kekszekkel körített kávészünetre.

Hazai őstermelők, kis borászatok, kézműves sörfőzdék. A Zeller Bistro számára ez a fontos, ebben hisznek. Ettől lettek olyanok, amilyenek. Ettől lettek mások.