Oriental Soup House

Az Oriental Soup House nemzedékek több kontinensen átívelő fúziója. Csapatuk hisz abban, hogy egy tápláló leves sokat ad a testnek, léleknek. Fűszerek, zsenge zöldségek és húsok tökéletes elegyéből erőt meríthetsz akár egy ebéd szünet alatt.

Clavier Charlotte és Clavier Michel tulajdonosok születésük óta a francia-vietnámi-magyar gasztronómia aktív részesei. Édesanyjuk titkon őrzött délkelet-ázsiai receptjei köszönnek vissza az OSHO autentikus ízvilágában, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a konyhát mai napig vietnámi és filippínó szakácsok vezetik.

Sok évnyi tervezés után 2015-ben nyitotta meg kapuit az OSHO Balzac, majd négy évvel később az OSHO Szervita. A koncepció egyedi és maradandó, ahogy a családtörténet is: eredeti vietnámi ízek és állandó pörgés, nyugat-európai designnal ötvözve.

A különleges főzési eljárás során türelemmel kicsalogatott ízek pedig egyszerűen boldoggá teszik az embert!

Étlapjukon megtalálhatók az ikonikus Pho levesek, valamint további ázsiai főételek és desszertek, melyeket minőségi alapanyagokból, frissen és helyben készítenek el.

További infók: https://www.orientalsouphouse.com 

Galéria:

Fotó: Oriental Soup House

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

The MAGIC Budapest

A The MAGIC Budapest egy egyedi, rejtett varázsvilág az Oktogonhoz közel. A Harry Potter-történetek inspirálta étterem kialakítása és kreatív szolgáltatásai legalább akkora élményt jelentenek, mint az étlapja.

Kistücsök Étterem

A balatonszemesi Kistücsök Étterem a déli part - és egyben az egész ország - egyik legigényesebb vendéglátóhelye. A családi körben működtetett étterem nemrég szálláshellyel, terasszal és látványkonyhával is kiegészült.