PanoNest. Meghitt fészek a Zemplénben

A PanoNest egyedi szállása a Zemplén hegyvonulatai között kínál elvonulásra kiválóan alkalmas, kényelmes szállást. A két fő részére optimalizált vendégház egy igazán hangulatos fészek.

A PanoNest vendégház Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részén fekszik, Szikszótól 30 km távolságban, Fancsal község határában. Az alig 400 lakosú Fancsal csendes, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas falucska, a településen kívüli szállás pedig végképp teljes nyugalmat garantál. 

Az oszloplábakon álló házikó kiemelkedik a zempléni hegyoldalból, így érvényesül a lenyűgöző panoráma. A fából készült épület tökéletesen simul a természetes környezetbe.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

A szállás meghitt jellege – és viszonylag apró méretei – 2 fő fogadására teszik alkalmassá. A romantikus szolgáltatások sokasága is jelzi, hogy a vendégházat főleg párok igényeire szabták.

A fűthető teraszon például kétszemélyes jakuzzi várja az ellazulni vágyó látogatókat. A pezsgőfürdő azonban nem az egyetlen a vendégház wellness-szolgáltatásai közül. Az udvaron egy szauna és egy dézsafürdő is áll.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

A teakonyha kisméretű, a látogatóknak azonban a reggelikészítéssel nem kell bajlódniuk. A vendéglátók bőséges ellátást kínálnak falusi falatokkal, sajttállal, teával, kávéval és ásványvízzel.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

A foglalás mellé egy üveg tokaji bor is jár, mely a hatalmas franciaággyal, a tv-vel, a wifi-kapcsolattal és az elegáns fürdőszobával teszi teljessé a vendégház kényelmi szolgáltatásait.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

Nem csak a PanoNest, a környék is számtalan maradandó élményt kínál. Az Országos Kéktúra jelzéseit követve erdei kirándulásokat tehetünk, de felkereshetjük Boldogkőváralja és Regéc várait vagy akár Lillafüredet is.

További információkért látogassátok meg a PanoNest honlapját:

https://panonest.hu/

Galéria:

Fotók: A PanoNest honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A rohanó, ingerekkel telített világunkban egyre nagyobb az igény a lelassulásra, és a belső béke megtalálására. Ezeknek a lelki vágyaknak eleget tesznek hazánk vidéki tájain található faházai, ahol újra megtalálhatjuk önmagunkat. Az alábbi összeállítás 8 ilyen faházat ismertet.

A Fenyővölgy Apartman különlegessége, hogy egyszerre biztosít luxuskörülményeket és a természetközeliség élményét. A vadregényes Mátrakeresztes vendégháza erdei kirándulást és wellness-szolgáltatást is kínál.