PanoNest. Meghitt fészek a Zemplénben

A PanoNest egyedi szállása a Zemplén hegyvonulatai között kínál elvonulásra kiválóan alkalmas, kényelmes szállást. A két fő részére optimalizált vendégház egy igazán hangulatos fészek.

A PanoNest vendégház Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részén fekszik, Szikszótól 30 km távolságban, Fancsal község határában. Az alig 400 lakosú Fancsal csendes, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas falucska, a településen kívüli szállás pedig végképp teljes nyugalmat garantál. 

Az oszloplábakon álló házikó kiemelkedik a zempléni hegyoldalból, így érvényesül a lenyűgöző panoráma. A fából készült épület tökéletesen simul a természetes környezetbe.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

A szállás meghitt jellege – és viszonylag apró méretei – 2 fő fogadására teszik alkalmassá. A romantikus szolgáltatások sokasága is jelzi, hogy a vendégházat főleg párok igényeire szabták.

A fűthető teraszon például kétszemélyes jakuzzi várja az ellazulni vágyó látogatókat. A pezsgőfürdő azonban nem az egyetlen a vendégház wellness-szolgáltatásai közül. Az udvaron egy szauna és egy dézsafürdő is áll.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

A teakonyha kisméretű, a látogatóknak azonban a reggelikészítéssel nem kell bajlódniuk. A vendéglátók bőséges ellátást kínálnak falusi falatokkal, sajttállal, teával, kávéval és ásványvízzel.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

A foglalás mellé egy üveg tokaji bor is jár, mely a hatalmas franciaággyal, a tv-vel, a wifi-kapcsolattal és az elegáns fürdőszobával teszi teljessé a vendégház kényelmi szolgáltatásait.

PanoNest

Fotó: A szállás honlapja

Nem csak a PanoNest, a környék is számtalan maradandó élményt kínál. Az Országos Kéktúra jelzéseit követve erdei kirándulásokat tehetünk, de felkereshetjük Boldogkőváralja és Regéc várait vagy akár Lillafüredet is.

További információkért látogassátok meg a PanoNest honlapját:

https://panonest.hu/

Galéria:

Fotók: A PanoNest honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Napjainkban egyre kedveltebbek a természetbe simuló A-frame típusú apartmanok. Ennek oka főként a letisztult formájuknak, és a skandináv típusú tér- és lakberendezés esztétikájának és praktikusságának köszönhető. Nem utolsó sorban ezek a típusú háromszög házak jellemzően fából készülnek kis területen, így kevesebb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után. A következő felsorolásban olyan kabinházak kerülnek bemutatásra, amelyek remek választások lehetnek egy természet közeli kikapcsolódásra.

Lendületes színvilág és utánozhatatlan Park Inn stílus mind a 239 praktikusan berendezett, kényelmes, otthonos szobában. A szálloda a híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található.