Park Inn Zalakaros

Lendületes színvilág és utánozhatatlan Park Inn stílus mind a 239 praktikusan berendezett, kényelmes, otthonos szobában. A szálloda a híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található.
A Radisson Hotel Group-hoz tartozó Park Inn márka fiatalos lendületet és frissességet képvisel. Barátságos, vendégközpontú szállodájuk Zalakaros szívében, a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában, a fürdővel közvetlen összeköttetésben helyezkedik el. 2018-ban a szálloda elnyerte az Év Szállása címet.

A vendégek a szállodából egy fedett folyosón keresztül sétálhatnak át a fürdő épületébe. Áraik minden esetben tartalmazzák a fürdőbelépőt is.

Lendületes színvilág és utánozhatatlan Park Inn stílus mind a 239 praktikusan berendezett, kényelmes, otthonos szobában. A szálloda standard és családi szobákkal várja vendégeit. Minden szobában erkély, ingyenes WiFi, légkondicionálás, nagyképernyős LED TV, minibár és saját széf található.

A Zalakarosi Fürdő Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdője. A gyerekeknek szóló mesestrandon túl élményfürdővel, adrenalin csúszdaparkkal és komplex fürdőkúrákkal, vízgyógyászati- és masszázslehetőségekkel, elektromos gyógykezelésekkel várják minden pihenni és kalandra vágyó korosztályt.

A szállodában található Korus Barban kávékülönlegességek, desszertspecialitások, snackek, sütemények és fagylalt is várja kicsiket és nagyokat. Gyereksarok és játékgépek, napközbeni nasi vagy esti szórakozás, itt a család minden tagja jól érezheti magát.

További infók: www.parkinnzalakaros.hu

Galéria:

Fotó: Park Inn by Radisson Zalakaros

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Pangea Hotel Nyíregyháza

A Pangea Hotel földtörténeti utazásra invitálja vendégeit. A 35 hektáros tölgyerdőben található Nyíregyházi Állatpark szállodája sok-sok élménnyel várja a pihenni vágyókat.

Duna TwinHouse

A dömösi Duna TwinHouse kétszeres jellege nem csak a nevében és a kialakításában érvényesül. Egyszerre biztosítja hegyek és víz (a Pilis és a Duna) közelségét, a vidéki idillt és a nagyvárosi kényelmet.