Páskom Cottage

Élvezd a vidéki csend és luxus nyugalmát a Páskom Cottage-ben! A gyönyörű szálláshely étteremmel, szabadtéri medencével és kerttel várja vendégeit Lajoskomáromban.
Lajoskomárom, Budapesttől 1 órányi autóútra fekvő település, melynek 40 hektáros szőlőterületén, a Fülöp-hegy lábánál található a Páskom Cottage Vendégház.
Az 5 lakosztály és az 5 légkondicionált kétágyas szoba 25-28 fő részére nyújt kényelmes szállást, a 40 főt befogadó étterem és a 14 fős tárgyalóterem pedig alkalmas kisebb rendezvényekre, különleges esküvők, családi események meghitt pillanataira.
Páskom Cottage

Fotó: Páskom Cottage weboldala

A vendégek pihenését szolgálja továbbá az 1 hektáros nyugalmat árasztó, mediterrán hangulató park. A wellness részlegben beltéri és kültéri jacuzzi és a különleges wellness szolgáltatásokat nyújtó szaunaház biztosítja a vendégek kikapcsolódását. Vendégeik két magas minőségű masszázsfotelt használhatnak szabadon, valamint svéd masszázs lehetőség is rendelkezésre áll igény szerint.

A szaunaház teraszán pihenőágyak és olvasósarok biztosítja a relaxációt, télen pedig a cserépkályhában ropogó tűz garantálja a nyugalmat. 

Páskom Cottage

Fotó: Páskom Cottage weboldala

Minden reggel kontinentális reggelit fogyaszthatunk, melyhez helyi termelőktől szerzik be a kiváló hozzávalókat.
Lajoskomáromban és környékén többek között kerékpározásra és túrázásra nyílik lehetőség.
 
További infók: https://paskom.hu

Galéria:

Fotó: Páskom Cottage weboldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Sirocave Barlang Apartman az egyik legkülönlegesebb szállás Magyarországon. Egyáltalán nem hasonlít a szállodákra, vagy az általános apartmanokra. A szállás maga a barlang riolit tufa kőzetbe vájt üreg.

Hengermalom Kúria

A Hengermalom Kúria az Ipoly-menti Szécsény egyik hangulatos, múltidéző épülete. A régi berendezés darabjai és a kényelem modern kellékei egyszerre tisztelegnek a történelem előtt és szolgálják a látogatók mai igényeit.