Pizza Dellarosso

Budapesten, Veszprémben és Székesfehérváron is megtalálható Pizza Dellarosso az a hely, amely az olasz ételek szeretetéből és egy hobbiból nőtte ki magát fantasztikus pizzázóvá.

A Székesfehérvárról induló üzletüket, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky úti pizzéria követte, később pedig már Veszprémben is sikerült megnyitniuk éttermüket.

A budapesti Pizza Dellarosso-ba belépve az ipari stílus, a bontott tégla, vaskorlátok és faasztalok egyből elvarázsolják az embert. 30 féle pizza közül választhatunk, amik a legújabb olasz vonulatnak megfelelően magas hőmérsékleten, professzionális Moretti Forni elektromos kemencében sülnek.

Szerintük a jó pizzához 3 dolog kell:
  • Jó alapanyagok. Ez nem mindenképpen olasz, de nekik többnyire az vált be.

  • Jó recept, aminek nagyon fontos része az idő és a hőmérséklet. De főleg az idő, minimum 48 órát kelesztik a tésztákat.

  • Jó kemence. Itt el lehet könnyen csúszni, meg kell találni az optimális hőfokot az adott tésztához. Ez az ő esetükben, lévén nápolyi stílusú (de nem szigorúan, a lényeg az íz!) viszonylag magas, 400 fok fölötti. Ezt ők a jelenlegi csúcsmodell új generációs elektromos kemencéjükkel érik el.

További infók: https://pizzadellarosso.hu

Galéria:

Fotó: Pizza Dellarosso Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A MOM Gourmet Pikniken újra összehoz minket a gasztronómia! Június 9-12., Lisszabon sétány, ne maradj le!

Á la Maison

Az Á la Maison - egy pesti és egy budai éttermében - a brunch klasszikus fogásait kínálja, rendkívül meghitt, otthonos hangulatban. Az Eggs Benedict és a Croque Madame mindig frissek, az atmoszféra pedig mindig ellenállhatatlan!