Pizza Dellarosso

Budapesten, Veszprémben és Székesfehérváron is megtalálható Pizza Dellarosso az a hely, amely az olasz ételek szeretetéből és egy hobbiból nőtte ki magát fantasztikus pizzázóvá.

A Székesfehérvárról induló üzletüket, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky úti pizzéria követte, később pedig már Veszprémben is sikerült megnyitniuk éttermüket.

A budapesti Pizza Dellarosso-ba belépve az ipari stílus, a bontott tégla, vaskorlátok és faasztalok egyből elvarázsolják az embert. 30 féle pizza közül választhatunk, amik a legújabb olasz vonulatnak megfelelően magas hőmérsékleten, professzionális Moretti Forni elektromos kemencében sülnek.

Szerintük a jó pizzához 3 dolog kell:
  • Jó alapanyagok. Ez nem mindenképpen olasz, de nekik többnyire az vált be.

  • Jó recept, aminek nagyon fontos része az idő és a hőmérséklet. De főleg az idő, minimum 48 órát kelesztik a tésztákat.

  • Jó kemence. Itt el lehet könnyen csúszni, meg kell találni az optimális hőfokot az adott tésztához. Ez az ő esetükben, lévén nápolyi stílusú (de nem szigorúan, a lényeg az íz!) viszonylag magas, 400 fok fölötti. Ezt ők a jelenlegi csúcsmodell új generációs elektromos kemencéjükkel érik el.

További infók: https://pizzadellarosso.hu

Galéria:

Fotó: Pizza Dellarosso Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Mindannyian imádjuk a pékárut, de amikor felmerül a kérdés, hol is tudunk igazán friss és ropogós kenyeret, péksütit vásárolni, nehezen tudnánk felsorolni olyan pékségeket, ahová öröm betérni Budapesten. Segítünk a választásban, ugyanis elhoztunk 5 olyan pékséget, ahol helyben készített, friss és ropogós pékárút kóstolhatunk.

A sárvári Neo Étterem és Kávézó minden tekintetben az, aminek az elnevézese ígéri: Újdonság. Az étterem egy helyreállított, régi épületben található, különleges menüsorában a magyar és a nemzetközi konyha fogásai váltakoznak, az étlapok pedig háromhavonta frissülnek.