A Székesfehérvárról induló üzletüket, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky úti pizzéria követte, később pedig már Veszprémben is sikerült megnyitniuk éttermüket.
A budapesti Pizza Dellarosso-ba belépve az ipari stílus, a bontott tégla, vaskorlátok és faasztalok egyből elvarázsolják az embert. 30 féle pizza közül választhatunk, amik a legújabb olasz vonulatnak megfelelően magas hőmérsékleten, professzionális Moretti Forni elektromos kemencében sülnek.
Szerintük a jó pizzához 3 dolog kell:
Jó alapanyagok. Ez nem mindenképpen olasz, de nekik többnyire az vált be.
Jó recept, aminek nagyon fontos része az idő és a hőmérséklet. De főleg az idő, minimum 48 órát kelesztik a tésztákat.
Jó kemence. Itt el lehet könnyen csúszni, meg kell találni az optimális hőfokot az adott tésztához. Ez az ő esetükben, lévén nápolyi stílusú (de nem szigorúan, a lényeg az íz!) viszonylag magas, 400 fok fölötti. Ezt ők a jelenlegi csúcsmodell új generációs elektromos kemencéjükkel érik el.
További infók: https://pizzadellarosso.hu