Polyák Borbirtok

Vadonatúj rendezvényhelyszín az Alföld szívében! Élvezd a Polyák Borbirtok természetközeli élményeit, mindössze néhány percre Kecskeméttől.

Az impozáns Polyák Borbirtok az Alföld szívében,  a mesebeli Kunszálláson fekszik, csupán néhány percre Kecskemét városától. Az ellenállhatatlan csend és a sugárzó, békés nyugalom, a természet meghitt közelsége és a szeretetteljes, gondoskodó vendéglátás az, ami egyedivé teszi ezt a helyet.

Legyen szó céges rendezvényekről vagy nagyszabású családi/baráti eseményekről, több éves tapasztalatuknak köszönhetően tökéletesen ismerik egy rendezvény során előforduló lehetséges akadályokat és buktatókat, így pontosan tudják hogyan lehet tökéletes rendezvényt szervezni. Aki őket választja, biztos lehet abban, hogy a gyönyörű helyszín és izgalmas programlehetőségek mellett maximális szakértői odafigyelést is kap.

Polyák Borbirtok

Milyen rendezvényekhez ajánljuk a Polyák Borbirtokot?

Álmaid esküvőjéhez

A Birtokon, a természet varázslatos közelségével elbűvölő miliőben tudjátok fogadni a vendégeket. Catering partnereikkel kifogástalan menüsort állítanak össze a ti igényeitek szerint. Különleges, egyedi megvilágítású nomád sátruk mesebeli helyszínt biztosít az esküvőnek. Felújított apartmanjaikban a násznép kényelmesen megpihenhet a hajnalig tartó ünneplés után.

Céges csapatépítőkhöz és továbbképzésekhez

Megfelelő hangosítás és egyéb technikai feltételek mellett biztosítják a páratlan gasztronómiai élményt is: mennyei fogásokkal és fenséges borkóstolóval járulnak hozzá a kollegiális összekovácsolódáshoz.

Polyák Borbirtok

Céges családi napokhoz, akár nagy létszámban is

Ahol a hangosítás, az ínyenc ételek és a borkóstolón túl még animátor felügyeletével üzemelő ugrálóvárral és játszótérrel is kedveskednek a legkisebb vendégeik számára.

Születésnapokhoz, ha sokan örülnétek együtt az ünnepelttel

Nagy társaságban ünnepelni még jobb: ők pedig mindent megtesznek azért, hogy a lehető legélvezetesebb legyen ez a nap a születésnapos szerettetek számára. Profi hangosítás, ínycsiklandó menüsor és korlátlan italfogyasztás a mulatozáshoz – ez mind rátok vár a Polyák Borbirtokon.

Tematikus rendezvényekhez, ha magad szerveznéd az eseményt

Gyermeknap, húsvét, autós-motoros találkozók, szabadtéri sportnapok, legény- és lánybúcsúk: a Polyák Birtok adja a hatalmas területet és az ízletes italokat, te pedig az általad kigondolt rendezvényt.

Polyák Borbirtok

A kiváló Polyák borokról

Amit a hatalmas, nyugodt területen kívül vendégeiknek kínálnak, az nem más, mint a hibátlan boraik. Jó hangulatú borkóstolókkal, páratlan gasztronómiai élményekkel készülnek az ide látogatóknak.

Kiváló boraikat a 2011-ben megépült Polyák Borászat biztosítja, amelynek közel 800 m2-es üzeme helyben található Kunszálláson. Itt történik a szőlőfeldolgozás, bortárolás és a palackozás is. Szőlőfeldolgozást korszerű és kíméletes technológiával végzik. 2016 évi fejlesztéseiknek köszönhetően, oxigént is ki tudnak vonni a borokból a palackozás folyamata előtt, ezáltal még frissebbé és üdévé téve azokat.

Polyák Borbirtok

A pincészet 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. Rozé és fehér boraikat reduktív eljárással készítik, míg a vörösborok esetén ászokhordós érlelést alkalmaznak. Az előállítás során a legfontosabbnak tartják, hogy megőrizzék a borok fajta jellegüket és egyedi ízvilágukat.

Foglalás, további infók: https://polyakborbirtok.com/ 

Ez a bejegyzés szponzorált tartalomnak tekintendő.

Galéria:

Fotó: Polyák Borbirtok

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Bory-vár hazánk egyik legkülönlegesebb épületcsoportja, melyet Bory Jenő székesfehérvári szobrászművész nagyrészt egymaga épített évtizedeken át, emléket állítva a hitvesi szeretetnek és művészi álmainak.

Salgóbánya kicsiny településének közelében, a Medves-fennsík 625 méter magas vulkáni csúcsát koronázza meg Salgó vára. A csúcsról tiszta időben látható a Tátra, illetve a Budai-hegység is.