Provence Birtok Decs

A decsi Provence Birtok a mediterrán életérzést képviseli a tolnai Sárközben, a nagyvárosi luxust a nyugalmas, vidéki környezetben. Különleges hangulatával és széleskörű szolgáltatásaival minden látogatója számára a maximumot nyújtja.

A kéthektáros, decsi Provence Birtok ugyanúgy a tolnai sárköz üdítő színfoltja, mint a vidék tarka viselete. A Szekszárdtól mindössze tíz kilométerre található Birtokon minden adva van a teljes kikapcsolódáshoz. A szálláshely kényelmi szintje vetekszik egy ötcsillagos szállodáéval.  Étterme, szolgáltatásai és a környék kínálta számtalan lehetőség bármilyen vendég igényeit kielégíti.

Provence Birtok Decs

Fotó: A Birtok honlapja

A Provence Birtok üzemeltetőinek jelszava a családiasság és a háborítatlan pihenés. Ennek érdekében maximum 10 főt fogadnak, így minden látogató teljes nyugalmát garantálni tudják. A Birtok békéjét már az első benyomások során megtapasztalhatjuk: Virágoskertek és szőlőtőkék köszöntik az érkezőt, a levegőt pedig a Toszkánából importált ciprusok és évszázados dió- és olajfák frissítik fel.

Provence Birtok Decs

Fotó: A Birtok honlapja

A Provence Birtok kétféle szállást kínál, szobát és lakosztályt. A Muskátli és Levendula Ház nagyobb társaságok vagy népesebb családok befogadására is alkalmas, a Muskátli Ház pótágyazható is. Utóbbi egy több, mint százéves vályogház, mely kiválóan szigetel, légkondicionálásra nyáron sincs szükség. A lakosztályok kisállatbarát-szálláshelyek, gyors wifi-kapcsolattal és minibárral rendelkeznek. A vendégek kényelmét szabad használatú dézsafürdő, szauna és jacuzzi is szolgálja.

Provence Birtok Decs

Fotó: A Birtok honlapja

A Citromfű, és a két Gyöngyvirág Szoba talán inkább pároknak ideális, akik napközben szívesen felfedezik a környéket, este pedig nyugalomban szeretnének visszavonulni. 

Provence Birtok Decs

Fotó: A Birtok honlapja

Felfedezni- és látnivalókban természetesen maga a birtok sem szűkölködik. A kisgyerekes családok bizonyára örülnek majd az óriás jenga, a játszóhajó és a strandfoci lehetőségének. A felnőtteknek pedig a Provence Birtok saját pincéje jelenthet kellemes kikapcsolódást, ahol a Szekszárdi borvidék híres nedűit ízlelhetik meg.

Provence Birtok Decs

Fotó: A Birtok honlapja

Az italok a Birtok éttermében is rendelhetők. Ahogy a szálláshely más szolgáltatásait, úgy konyháját is a legmagasabb minőség jellemzi. A szezonális, helyi alapanyagokból készült exkluzív ebéd- és vacsoramenüket a vendégek a reggelinél állíthatják össze.

Provence Birtok Decs

A Birtok honlapja

Amennyiben a látogatók a Birtok határain túlra kalandoznának, számos javaslat közül válogathatnak. A szállásadók jó szívvel ajánlják a városi programokat Szekszárdon és Baján vagy a szálkai tó megtekintését .

További információkért a Provence Birtok honlapját ajánljuk:

https://provencebirtok.hu/

Galéria:

Fotók: A Provence Birtok honlapja és Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Hotel Rum Budapest a város egyik legigényesebb design hotele. A történelmi-kulturális belváros gyönyörű épülete, a borbár, az étterem és a 40 szoba a legmagasabb igényű vendégek elvárásait is kielégíti.

A négycsillagos Hotel Silvanus Visegrád a város fölött, a 352 méter magas Fekete-hegyről, a Fellegvár romjainak szomszédságából kínál lélegzetelállító panorámát Magyarország egyik legszebb tájára, a Dunakanyarra. A mesebeli erdei környezet és a teljes kényelem adta fantasztikus élmény mellett garantáltan a legjobb áron élvezhetjük a pihenést.