Random Bagel Bar

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.

A családias, laza hangulatú bár a bagelimádók és egyben a biciklisek pihenőhelyeként is szolgál, ugyanis a bicikliút mellett fekszik. A környéken sétáló párok, sportolók is kellemesen megpihenhetnek a Random Bage Bar asztalainál.

A fiatal füredi pár által megálmodott és magvalósított Bagel Bár már most a Balatonnál vendégeskedők kedvenc bagelezője. A biciklizés közbeni energia újratöltés, a megpihenés és az ízlelőbimbók kényeztetése egyben a bár.

A vegetáriánus és vegán vendégekre is hatalmas odafigyeléssel készülnek a bagelek, hogy minden kedves kirándulónak kedvezni tudjanak, és hogy jót falatozhassanak. A húsimádó vendégek számára is bő a választék, s a zöldségkedvelők is imádják az ételeket. Az édes és sós bagelek is a kóstolásra várva csalogatják be az arra járókat a mennyei illatfelhőikkel.

Fotó: Random Bagel Bar Instagram oldala

 

Az országban nagyon kevés bagelezőt találunk, azonban a Random Bagel Bar az egyik legkülönlegesebbnek számít a barátias fogadással, nyugtató és pihentető környezetével. Az egyszerűséget kedvelő vendégek csodálják a helyet, ugyanis semmi túlzás, semmi feleslegesség és semmi giccs nem jellemzi a bárt, pusztán a minimalizmus, a letisztultság érzete fogad minket.

Az ételekben megtaláljuk azt, amit a bagelekre gondolva kapni szeretnénk. A meleg zsömlék tele minden finomsággal. Hétféle bagelt kóstolhatunk minden nap más-más alapanyagokkal, ízesítéssel. A Random Bagel az egyik nagy kedvence a vendégeknek, amely ízletes és laktató. Sült bacon, paradicsom és krémsajt kerül többek között a bagelekbe. Az alapanyagok kombinációjának, a hely hangulatának és a tulajdonosok kedvességének köszönhetően minden adott egy pompás reggelihez, ebédhez vagy vacsorához.

 

Galéria:

Fotó: Random Bagel Bar Instagram oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A gyönyörű Széchenyi téren található TOKIO Budapest-ben várják a japán konyha szerelmeseit és mindenkit, aki egy felejthetetlen kulináris élményben kíván részt venni.

Pita szendvicsek és laffa wrapek, ha csak gyorsan harapnál valamit. Hagyományos ízek, modern kivitelzéssel. Levesek, saláták, speciális desszertek és egyéb kézzel készített, szívből jövő finomságok. Ez a Hummusbar.