Random Bagel Bar

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.

A családias, laza hangulatú bár a bagelimádók és egyben a biciklisek pihenőhelyeként is szolgál, ugyanis a bicikliút mellett fekszik. A környéken sétáló párok, sportolók is kellemesen megpihenhetnek a Random Bage Bar asztalainál.

A fiatal füredi pár által megálmodott és magvalósított Bagel Bár már most a Balatonnál vendégeskedők kedvenc bagelezője. A biciklizés közbeni energia újratöltés, a megpihenés és az ízlelőbimbók kényeztetése egyben a bár.

A vegetáriánus és vegán vendégekre is hatalmas odafigyeléssel készülnek a bagelek, hogy minden kedves kirándulónak kedvezni tudjanak, és hogy jót falatozhassanak. A húsimádó vendégek számára is bő a választék, s a zöldségkedvelők is imádják az ételeket. Az édes és sós bagelek is a kóstolásra várva csalogatják be az arra járókat a mennyei illatfelhőikkel.

Fotó: Random Bagel Bar Instagram oldala

 

Az országban nagyon kevés bagelezőt találunk, azonban a Random Bagel Bar az egyik legkülönlegesebbnek számít a barátias fogadással, nyugtató és pihentető környezetével. Az egyszerűséget kedvelő vendégek csodálják a helyet, ugyanis semmi túlzás, semmi feleslegesség és semmi giccs nem jellemzi a bárt, pusztán a minimalizmus, a letisztultság érzete fogad minket.

Az ételekben megtaláljuk azt, amit a bagelekre gondolva kapni szeretnénk. A meleg zsömlék tele minden finomsággal. Hétféle bagelt kóstolhatunk minden nap más-más alapanyagokkal, ízesítéssel. A Random Bagel az egyik nagy kedvence a vendégeknek, amely ízletes és laktató. Sült bacon, paradicsom és krémsajt kerül többek között a bagelekbe. Az alapanyagok kombinációjának, a hely hangulatának és a tulajdonosok kedvességének köszönhetően minden adott egy pompás reggelihez, ebédhez vagy vacsorához.

 

Galéria:

Fotó: Random Bagel Bar Instagram oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Közel 3 éve nyitotta meg kapuit a TÖKMAG VEGAN STREET FOOD a Jászai Mari térhez közeli Hollán Ernő utcában. Ételeik tisztán növényi alapúak. Friss, egészséges és színes. 100% vegán.

A The MAGIC Budapest egy egyedi, rejtett varázsvilág az Oktogonhoz közel. A Harry Potter-történetek inspirálta étterem kialakítása és kreatív szolgáltatásai legalább akkora élményt jelentenek, mint az étlapja.