Rigó Ház, Kisoroszi

A Rigó Ház a Szentendrei-sziget csúcsán, Kisorosziban nyújt ideális szálláshelyet a pihenni vágyóknak. A modern konyha, a finn szauna és a dézsafürdő fokozzák a vendégház kényelmét.

A Rigó Ház – ha hangulatos kialakítását és kényelmi szolgáltatásait nem számítjuk – elhelyezkedése az, ami igazán lenyűgöző. A Szentendrei-sziget és a Dunakanyar természetesen hazánk megkapó helyszínei, látogatóik garantáltan jól fogják érezni magukat. A csodás kilátást és a természet közelségét, amint korábban már írtuk, a Szarvashegy Panoráma Apartman is remekül használja.

A Rigó Ház a sziget csúcsán, Kisoroszinál található. A település legszélén helyezkedik el, nevéhez méltóan a Rigó utcában. Rendkívül nyugalmas környezetben fekszik, maga a falu sem mondható éppen forgalmasnak, közvetlenül mellette pedig már az erdő kezdődik.

Rigó Ház

Fotó: A szállás Facebook-oldala

A vendégház 2-4 fő fogadására alkalmas, és minimum 2 éjszakára foglalható. Elosztását tekintve rendelkezik egy amerikai konyhás nappalival, modern konyhával és fürdőszobával, illetve egy kényelmes galériával is.

A Rigó Ház konyhája teljesen felszerelt: Nem hiányzik belőle a hűtőszekrény, a kávégép, a mikrohullámú sütő, az elektromos főzőlap és a teljes étkészlet sem.

Rigó Ház

Fotó: A szállás Facebook-oldala

A fürdőszobát egy nagy, kétszemélyes zuhanykabin uralja. A vendéglátók gondoskodtak törölközőkről, hajszárítóról és tusfürdőről is.

Rigó Ház

Fotó: A szállás Facebook-oldala

Szintén nagyméretű a galérián található óriás matrac. Rendkívül kényelmesek a földszinti nappaliban elhelyezett fekvő- és ülőalkalmatosságok is.

Rigó Ház

Fotó: A szállás Facebook-oldala

A Rigó Ház két terasszal is rendelkezik, finn szaunája és dézsafürdője pedig wellness-szolgáltatásokat nyújtanak. A szauna körülbelül egy óra alatt fűt fel 65 fokra. Ezután érdemes a lávaköveket egy kis vízzel meglocsolni, és már kezdődhet is a méregtelenítés! A dézsafürdő elektromosan fűtött, télen-nyáron használható.

Rigó Ház

Fotó: A szállás Facebook-oldala

Ha a csodás vendégházat elhagyva a környéket is felfedeznénk, az egyedi fekvésű Kisoroszi mindenképpen megér egy kirándulást. Kavicsos-ligetes Duna-partja sokat megőrzött természetességéből, nyáron még a strandja is kipróbálható.

Rigó Ház

Fotó: A szállás Facebook-oldala

További részletekért keressétek fel a Rigó Ház honlapját:

https://www.rigohaz.hu/

Galéria:

Fotók: A Rigó Ház Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A dömösi Duna TwinHouse kétszeres jellege nem csak a nevében és a kialakításában érvényesül. Egyszerre biztosítja hegyek és víz (a Pilis és a Duna) közelségét, a vidéki idillt és a nagyvárosi kényelmet.

A kirándulni vágyók különleges szálláshelyéül szolgák a sümegi Villa Terazza - Panorama Apartman. A többségben mediterrán növényzet romantikus hangulatot ad az egyébként is kivételes panorámával rendelkező apartmannak.