Sirocave Barlang Apartmanok

A Sirocave Barlang Apartman az egyik legkülönlegesebb szállás Magyarországon. Egyáltalán nem hasonlít a szállodákra, vagy az általános apartmanokra. A szállás maga a barlang riolit tufa kőzetbe vájt üreg.

A siroki barlang apartman egyszerű, ám mégis különleges kuckót nyújt azoknak a vendégeknek, akik kedvelik az egyszerűséget, ám szeretnek új dolgokat kipróbálni. Nincsenek bútorokkal agyonzsúfolt szobák, nincs 24 órás porta szolgálat, nincsenek márvány vagy gránit lépcsők, svéd asztalos reggelik, csak az egyszerűség.

A Sirocave Barlang Apartmanban különleges körülmények között pihenhetünk. Ezen a történelmi helyszínen, át lehet adni magunkat a semmittevős óráknak, fel lehet fedezni országunk egyetlen barlangvárát, dacolni lehet a széllel a csodálatos Törökasztal tetején.

Fotó: Sirocave Barlang Apartmanok weboldala

A kétszemélyes apartmanokat 300 éves barlangokban alakították ki. Kétféle típusú apartmanból választhatunk: a franciaágyas és a kétágyas apartmanból.

A barlang apartmanokban tágas, világos, klimatizált (fűthető) szoba, felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba található. Vannak összenyitható “családi” barlangok is, amelyekben egy kivételes családi élményben lehet részünk a szeretteinkkel.

Fotó: Sirocave Barlang Apartmanok Facebook oldala

A közelben rengeteg a látnivaló. Olyan várakat, csodálhatunk meg, mint a Siroki vár, az Egri vár és Somoskő vára, de kastélyokba is ellátogathatunk.

Közel a Sirocave Barlang Apatmanoktól olyan múzeumok várnak bennünket, mint a Gárdonyi Géza emlékmúzeum, Kocsimúzeum és a Mátra múzeum.

A környék természeti értékekben is bővelkedik. Az Egerszalóki hőforrás, a Nyírjes tó és Szomolya is pár kilóméterre található az apartmantól. Sétálhatunk a Mátrában, a Bükkben, de olyan aktív kalandokban is részesülhetünk, mint az X-Trém Bob pályáján lecsúszás, a Szórako-zoo állatkerti séta és a Gokart Landben versenyzés.

További infók, foglalás: https://www.sirocave.hu

Galéria:

Fotó: Sirocave Barlang Apartmanok Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az építés világzenéje ez a különleges boutique villa, mely a festői Káli-medence egyik legkedvesebb falujában, Kővágóörsön található. Varázslatos hely, a csend és béke szigete rohanó világunkban.

A Békéscsaba Luxus Wellness Apartman a központtól 5 perc sétára található. Rusztikus stílusú belső terek, kültéri medence, óriás tengeri akvárium és rengeteg más kényelmi extrával várják vendégeiket.