Szarvashegy Panoráma Apartman

A Szarvashegy Panoráma Apartman négy háza a Szentendréhez közeli Szarvashegyen fekszik, közvetlenül a Pilisi Parkerdő mellett. A kétszemélyes apartmanok leginkább párok számára ideálisak, a különleges felszereltség - és a különleges kilátás! - egy igazán romantikus kiruccanás lehetőségét rejti.

A Szarvashegy Panoráma Apartman elsődleges hívószavai a kilátás és a Dunakanyar. Hogy ezek micsoda vonzerővel bírnak, arra már korábban is láttunk példát. A természet közelsége és a fenséges panoráma ezúttal is felejthetetlenné varázsolja a kettesben eltöltött időt.

Szarvashegy Panoráma Apartman

Fotó: Az Apartman honlapja

A Szarvashegy Panoráma Apartman – amint az a nevéből is sejthető – Szarvashegyen helyezkedik el, Szentendrétől 8 km-re. A fővárostól való távolsága mindössze 25 km, a szálláshely egy rövid autóút után elérhető. Megközelítéséről, a GPS esetleges működési zavarai és a nehezebb terepviszonyok miatt, az Apartman üzemeltetői honlapjukon részletes tanácsokat adtak.

A szálláshely összesen négy apartmannal rendelkezik, melyek két fő befogadására alkalmasak. Mindegyikhez terasz tartozik, ahonnan egy csésze gőzölgő kávéval figyelni a napfelkeltét a legjobb reggeli program. A szállásadók ráadásul minden nap reggeli kosárral kedveskednek vendégeiknek.

Szarvashegy Panoráma Apartman

Fotó: Az Apartman honlapja

A Szarvashegy Panoráma Apartman felszereltsége a legmagasabb igényeket is kielégíti. Minden vendégház rendelkezik privát jakuzzival, továbbá egy közös használatú panoráma szaunával, ahonnan szintén lenyűgöző kilátás nyílik a vidékre. A szauna szolgáltatásai között a csillagégboltú pihenő, a dézsazuhany és a trópusi esőztető is helyet kap.

Szarvashegy Panoráma Apartman

Fotó: Az Apartman honlapja

A szálláshelyek konyháiból nem hiányzik a mikrohullámú sütő, a vízforraló és a kávégép sem. A borhűtő válogatott hazai és nemzetközi bor-, illetve pezsgőkínálatot rejt.

Szarvashegy Panoráma Apartman

Fotó: Az Apartman honlapja

A kellemes hőmérsékletet alacsony zajszintű hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja. A kikapcsolódásról pedig nagyképernyős UHD Smart TV és apartmanonként privát wifi gondoskodik.

Szarvashegy Panoráma Apartman

Fotó: Az Apartman honlapja

A foglaláshoz keressétek fel a Szarvashegy Panoráma Apartman weboldalát:

https://szarvashegy.hu/

Galéria:

Fotók: A Szarvashegy Panoráma Apartman honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Sirocave Barlang Apartman az egyik legkülönlegesebb szállás Magyarországon. Egyáltalán nem hasonlít a szállodákra, vagy az általános apartmanokra. A szállás maga a barlang riolit tufa kőzetbe vájt üreg.

Napjainkban egyre kedveltebbek a természetbe simuló A-frame típusú apartmanok. Ennek oka főként a letisztult formájuknak, és a skandináv típusú tér- és lakberendezés esztétikájának és praktikusságának köszönhető. Nem utolsó sorban ezek a típusú háromszög házak jellemzően fából készülnek kis területen, így kevesebb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után. A következő felsorolásban olyan kabinházak kerülnek bemutatásra, amelyek remek választások lehetnek egy természet közeli kikapcsolódásra.