The MAGIC Budapest. Egy varázslatos étterem

A The MAGIC Budapest egy egyedi, rejtett varázsvilág az Oktogonhoz közel. A Harry Potter-történetek inspirálta étterem kialakítása és kreatív szolgáltatásai legalább akkora élményt jelentenek, mint az étlapja.

The MAGIC Budapest. Egy sziporkázó ötletekkel teli, élménydús étterem-kávézó a 6. kerületi Hajós utcában. Az enteriőrt és az étlapot a varázsvilág történetei, elsősorban a Harry Potter-könyvek inspirálták.

A kétszintes hely kialakítása egy elvarázsolt kastélyra emlékeztet. A bűvös mennyezet, mint tudjuk, mindig a kinti égbolt képét mutatja, a világításról lebegő gyertyák gondoskodnak és a berendezéshez tartozik egy Nimbusz 2000-es is. Az installációk kialakítása rendkívül ötletes és igényes. Minden falikép és szobor képzőművészek keze munkáját dicséri.

The MAGIC Budapest

Fotó: Az étterem honlapja

A The MAGIC Budapest tematikus jellege még határozottabban érvényesül a J. K. Rowling könyveire tett konkrét utalásokkal. A dekorációnak része a Teszlek Süveg és a Tekergők Térképe, de találunk a Harry Potter-univerzumon kívülről érkező elemeket (például Demóna pálcája, Excalibur) is.

The MAGIC Budapest

Fotó: Az étterem honlapja

A mágia természetesen nem csak a helyiségben, hanem az étlapon is jelen van. A serlegekben füstölgő bájitaloknak már a látványa is igazi élmény, de rendkívül kreatív a hamburgerek névadása is.

The MAGIC Budapest

Fotó: Az étterem honlapja

A Sárkánytűz Burger például csípős BBQ szószt tartalmaz, a “halálos” A HAGYMA Kedavra pedig hagymalekvárral és pirított hagymával készül. Zseniális ötlet a Fekete Mágia Burger is, ahol a húspogácsa, a bacon és a varázsmártás – a névhez méltóan – fekete színű buciban érkezik. Külön említést érdemel a tény, hogy a The MAGIC Budapest nem használ szintetikus ételfestéket, a zsemlét tintahal “tintával” színezik sötétre.

The MAGIC Budapest

Fotó: Az étterem honlapja

Az étlap további izgalmas elemei a varázs waffelek, melyek között a rózsaszín unikornis nasi szúr rögtön szemet. A kreatív névválasztásokra itt is számtalan példa van, hiszen rendelhetünk Csokitulátuszt vagy Arany Cik-Kekszet is.

Akárcsak a Yama Budapest, elsősorban a MAGIC is lenyűgöző élményeket kíván nyújtani. Az étterem látványvilága gyerekekre és felnőttekre egyformán hat, világos, hogy a helyet rajongók alkották – és rajongóknak ajánlják.

The MAGIC Budapest

Fotó: Az étterem honlapja

Éppen ezért a The MAGIC Budapest szolgáltatásai nem merülnek ki az enteriőrben és az étlapban. Az étterem kiváló helyszíne lehet születésnapoknak vagy csapatépítő tréningeknek. A szórakoztatásról többféle szabadulószoba-program is gondoskodik. 

További részletekért látogassatok el a The MAGIC Budapest weblapjára:

https://themagic.hu/

Galéria:

Fotók: A The MAGIC Budapest honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Közel 3 éve nyitotta meg kapuit a TÖKMAG VEGAN STREET FOOD a Jászai Mari térhez közeli Hollán Ernő utcában. Ételeik tisztán növényi alapúak. Friss, egészséges és színes. 100% vegán.

A vegán éttermek napjainkban az egészséges életmód és a környezettudatosság térnyerésével előtérbe kerülnek. Ezek az étkezdék nem csupán ínycsiklandozó fogásokat kínálnak, hanem olyan új gasztronómiai élményt nyújtanak, amelyben az egészséges alapanyagok hangsúlyos szerepet kapnak. Cikkünkben bepillantást nyerhetsz a vegán gasztronómia izgalmas világába, és bemutatunk 7 budapesti éttermet, ahol finomabbnál finomabb növényi fogásokat kóstolhatsz meg. Készülj fel a vegán kulináris kalandokra!