A Tökmagnál főként friss, hazai szezonális alapanyagokból kreálják leveseiket, hamburgereiket és szendvicseiket. Fontosnak tartják az egészséges és kiegyensúlyzott táplálkozást, így ételeik cukor-, glutén- és élesztőmentességének biztosításával szem előtt tartják a különféle érzékenységgel küzdők étrendjét is.
A nem gluténmentesen étkezők számára egyetlen opciót tartanak fennt: burgereik kérhetők teljes kiőrlésű buciban, amit a FillGood vegán pékség süt frissen számukra.

Náluk nem kell tartanod se a tejtől, se a tojástól. Lehetőség szerint igyekeznek hazai szezonális alapanyagokkal dolgozni. Csomagolásaik újrahasznosított papír és biológiailag lebomló PLA anyagból készülnek, így próbálnak hozzájárulni környezetünk védelméhez.

Nyaranta nagy terasz résszel és HAMAROSAN kibővített belső vendégtérrel várnak Benneteket!
További infók: https://www.tokmagveganstreetfood.hu
Galéria:










