Tökmag Vegan Street Food

Közel 3 éve nyitotta meg kapuit a TÖKMAG VEGAN STREET FOOD a Jászai Mari térhez közeli Hollán Ernő utcában. Ételeik tisztán növényi alapúak. Friss, egészséges és színes. 100% vegán.
A Tökmagnál főként friss, hazai szezonális alapanyagokból kreálják leveseiket, hamburgereiket és szendvicseiket. Fontosnak tartják az egészséges és kiegyensúlyzott táplálkozást, így ételeik cukor-, glutén- és élesztőmentességének biztosításával szem előtt tartják a különféle érzékenységgel küzdők étrendjét is.
A nem gluténmentesen étkezők számára egyetlen opciót tartanak fennt: burgereik kérhetők teljes kiőrlésű buciban, amit a FillGood vegán pékség süt frissen számukra.
 
 
Náluk nem kell tartanod se a tejtől, se a tojástól. Lehetőség szerint igyekeznek hazai szezonális alapanyagokkal dolgozni. Csomagolásaik újrahasznosított papír és biológiailag lebomló PLA anyagból készülnek, így próbálnak hozzájárulni környezetünk védelméhez.
 
 
Nyaranta nagy terasz résszel és HAMAROSAN kibővített belső vendégtérrel várnak Benneteket!
 

Galéria:

Fotó: Tökmag Vegan Street Food Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Mindannyian imádjuk a pékárut, de amikor felmerül a kérdés, hol is tudunk igazán friss és ropogós kenyeret, péksütit vásárolni, nehezen tudnánk felsorolni olyan pékségeket, ahová öröm betérni Budapesten. Segítünk a választásban, ugyanis elhoztunk 5 olyan pékséget, ahol helyben készített, friss és ropogós pékárút kóstolhatunk.

A Balaton északi partjának egyetlen bagel bárja változatos és ötletes ízkombinációkkal rukkol elő és folyamatosan megújuló étlappal várja vendégeit.