Tom George Osteria

A Tom George Osteria Budapest belvárosában, a Bazilikához közel várja az olasz konyha szerelmeseit. A 2009 óta működő étterem kínálatában pizza, kézzel gyúrt házi tészta, steak és fekete kagyló is szerepel.

A Tom George Osteria a főváros szívében, az V. kerületi Október 6. utcában helyezkedik el. Akárcsak a Best Bagel Basilica, ez az étterem is tudatosan használja előnyös, belvárosi lokációját. A régi épületek, a nyüzsgő utcák és a Bazilika látképe mind hozzájárulnak az olasz fogásairól híres hely hangulatához. 

Tom George Osteria

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

Az étterem Tom George néven 2009-től működött, mai formájában – Tom George Osteriaként – 2021-től várja vendégeit. Mégpedig olyan vendégeket, akik már a nyitás óta újra és újra visszatérnek. A vendéglátóhely méltán büszke hűséges törzsvendégeire és egyenletesen magas színvonalrára, amivel eléri, hogy látogatói kitartsanak mellette.

Az étterem külső megjelenése pontosan olyan, mint fogásainak jellege. Laza, kozmopolita hangulata és izgalmas stílusa egyaránt hozzájárul az étkezések élményszerűségéhez.

Tom George Osteria

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

Mivel olasz étteremről beszélünk, a kínálatból nem hiányozhatnak a kemencében sült pizzák. A fogások némelyike olyan különleges hozzávalókkal készül, amilyen például az édeskömény krém, a bivalytejes mozzarella vagy a ʼnduja, a fűszeres, kenhető szalámi.

Tom George Osteria

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

Az étterem faszénen sült fogásokat – steak-et, bélszínt, tintahalat – kézzel gyúrt, házi tésztát és rizottókat is kínál. Nagy hangsúlyt kapnak a tener gyümölcsei, az előételek között megjelenik a sokak által kedvelt fekete kagyló.

Tom George Osteria

Fotó: Az Étterem Facebook-oldala

A Tom George Osteria desszertjei is rendkívül vonzóak. A vendégek választhatnak például panna cottát, tiramisut, canollit vagy sajttortát.

Az itallapon az izgalmas koktélok mellett gyümölcslevek, szénsavas üdítők és limonádék is kaphatók. Az étterem borlapján gondosan válogatott tételek sorakoznak, és a leghíresebb magyar és olasz termőterületek is képviseltetik magukat. Tokaji és szekszárdi nedűt ugyanúgy rendelhetünk, mint Toscana híres italait.

További információért keressétek fel a Tom George Osteria honlapját:

https://tomgeorge.hu/

Galéria:

Fotók: A Tom George Osteria Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Mindannyian imádjuk a pékárut, de amikor felmerül a kérdés, hol is tudunk igazán friss és ropogós kenyeret, péksütit vásárolni, nehezen tudnánk felsorolni olyan pékségeket, ahová öröm betérni Budapesten. Segítünk a választásban, ugyanis elhoztunk 5 olyan pékséget, ahol helyben készített, friss és ropogós pékárút kóstolhatunk.

A KHAN Asian Food & Bar, ahogy a neve is sejteti, ázsiai fogásokból nyújt sokszínű kínálatot. Az autentikus módszerrel készült, egzotikus, keleti finomságok étterme a XIII. kerületben, az Ipoly utcában található.