Tópart Cottage Gyömrő

A Modern és Vintage tóparti szálláson exlúzív környezetben és egyben családias légkörben tölthetjük a mindennapjainkat. A Tópart Cottage Gyömrőben minden adott a gondtalan időtöltéshez: csend, nyugalom, zöldellő fák, friss levegő.

A Budapesthez közeli Gyömrő legszebb és legromantikusabb részét télen csöndes melankólia, tavasszal ébredő természeti csoda, nyáron a nádas mögé szökött pezsgő kisváros, ősszel a tópart ámulatba ejtő festőisége jellemzi.

A szállás közelében a Tőzeges tó víztükrén kirajzolódó helyi református templom képét tekinthetjük meg, amit a tavon keresztülúszó vadkacsák törnek meg egy pillanatra. A szálláshely ablakából kitekintve ebben a gyönyörű környezetben ébredhetünk, a város két festői tava között, a természet lágy ölelésében.

A Cottage vendégeinek szóló állandó kedvezmények közé tartozik a kedvezményes belépés az Old Negresco étterembe, az Új Halászkert étterembe, a Békebeli Coffee Houseba, a Gyömrő Fitnessbe és a Borháló Gyömrőbe. A Vendégeket szezonálisan elérhető kedvezmények is várják a Gyömrői Tófürdőbe, a Békebeli Sörkertbe, a Rumpus Tiki Bárba és a Lake Boardba.

Fotó: Tópart Cottage Gyömrő weboldala

Az igazán különleges, modern, ugyanakkor meghitt, letisztult eleganciájú helyszín enteriőrje egyedi és különleges hangulatot kínál fotózások helyszíneként is. A belső terek kifinomult szín- és formavilága, a legapróbb részletekig kidolgozott designja a magas minőségű, antik és modern berendezési tárgyakkal, a ház előtt elterülő puha pázsittal páratlan lehetőséget kínál jegyespárok, fiatal házasok, családok megismételhetetlen pillanatainak megörökítésére. A százszorszép nevű lakosztállyal kifejezetten a nászutas vendégeknek varázsolják emlékezetessé a friss házas élet első napjait.

A tágas, világos terek, az arany óra napsugaraival beragyogott hall, a teli ablakos, csigalépcsős lépcsőház, a kandalló, a kert közepén álló szomorúfűz számos kreatív megoldást kínál a tökéletes portré- és csoportképek elkészítéséhez. A hely szépségét az antik tégla borítású oszlopok, a kandalló, a stílusos bútorok és a Tőzeges tó környékét ábrázoló, művészi fotók adják.

Fotó: Tópart Cottage Gyömrő weboldala

A Tópart Cottage, mint különleges hangulatú rendezvényhelyszín, a felejthetetlen és megismételhetetlen társasági élmények terepe lehet. Az elegáns, ugyanakkor természetközeli helyszín családi vagy baráti ünneplésre, összejövetelre a Tópart Cottage az ideális választás. A kellemes hangulatú tóparti ház hallja születésnapokra, évfordulókra, borkóstolókra, és egyéb ünnepségekre is kivehető. A helyiség nagy és tágas, befogadóképessége körülbelül 20 fő. A teljes szállás bérlésére is van lehetőség, a kapacitás pótágyakkal együtt összesen 18 főre lett kialakítva.

További infók, foglalás: https://topartcottage.hu

 

Galéria:

Fotó: Tópart Cottage Gyömrő Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Kőkövön Vendégház Balatonfüred egy igazi ékköve. Egyedi hangulatú apartmanokkal, változatos kerti programokkal, rendezvényekkel és lenyűgöző tájakkal várja vendégeit.

Töltsd szabadidőd a szántóföldek partján design környezetben, Mórahalmon! Az Artkazal különleges építészeti megoldások és a természet találkozási pontján született meg.