Treestyle Zebegény – Kuckó lombkoronaszinten

A Treestyle Zebegény talán még az egyedi szálláshelyek között is különlegesnek számít. Kétszemélyes kuckó nyolc méterrel a föld felett, kilátással a Dunakanyarra. Hosszú túrák végállomása, romantikus elvonulások helyszíne.

A Treestyle Zebegény ötlete talán nem is annyira meseszerű. Mi is írtunk már a TreeHouses Noszvaj nevű szálláshelyről, ami – bár a zebegényi kuckónál nagyobb kapacitású – ugyanazon elvre épül. A lombkorona-tanösvények egyre népszerűbb volta tulajdonképpen megerősíti a “lombkorona-szállások” létjogosultságát. Ha már kirándulhatunk magasan a fák között, miért ne tölthetnénk el ott néhány éjszakát?

Treestyle Zebegény

Fotó: A Treestyle honlapja

A rendkívüli nyugalmat árasztó, erdei környezetben található lombház nyolc méter magasan van a talajszinthez képest. Elhelyezkedéséből adódóan csodás panorámát kínál. A házikó teraszáról szemlélhetjük a Dunakanyart vagy gyönyörködhetünk a zebegényi naplementében.

Treestyle Zebegény

Fotó: A Treestyle honlapja

A Treestyle Zebegény második hívószava, a kilátás mellett, a meghittség. A szálláshely maximum két fő részére kiadó, kifejezetten pároknak ajánlják egy romantikus hétvégére.

Treestyle Zebegény

Fotó: A Treestyle honlapja

Bár a házikó tökéletes helyszín az erdei elvonuláshoz, látogatóinak nem kell nélkülözniük a kényelmet. A szórakozási lehetőségről síkképernyős tv és ingyenes wifi-kapcsolat gondoskodik, a terasz és a pezsgőfürdő pedig már igazi luxust képvisel.

Treestyle Zebegény

Fotó: A Treestyle honlapja

Ha a Treestyle Zebegény vendégei a környéket is szívesen felfedeznék, számos lehetőség közül választhatnak. A hazánk egyik legszebb területének tartott Dunakanyar nagyszerű kirándulások helyszíne lehet. Az aktív pihenést kedvelő vendégek felkereshetik például a közeli Kós Károly-kilátót.

A kulturális programok szerelmeseinek sem kell csalódniuk a Dunakanyarban. Zebegény, illetve a közeli Szob és Nagymaros is bővelkednek kiállítóhelyekben, néprajzi jellegzetességekben, építészeti ritkaságokban. A folyó túloldalán érdemes a visegrádi várat is meglátogatni, továbbá autóval Szentendre is könnyen elérhető.

További információért keressétek fel a Treestyle Zebegény honlapját:

https://treestylezebegeny.hu/

Galéria:

Fotók: A Treestyle Zebegény honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Kőkövön Vendégház Balatonfüred egy igazi ékköve. Egyedi hangulatú apartmanokkal, változatos kerti programokkal, rendezvényekkel és lenyűgöző tájakkal várja vendégeit.

A kifejezetten pároknak kialakított mátrai szállás Magyarország első ECO tudatos magánszállása. Egy újragondolt kabinban a mátrai erdő ölelésében tölthetünk el csodálatos, romantikus napokat kettesben párunkkal.