VakVarjú étterem

Ha egy kellemes ebédre vagy vacsorára vágysz, otthonos hangulatra, finom ízekre, gondos és figyelmes vendéglátásra, irány a VakVarjú. Káárrrr lenne kihagyni!
Otthonos hangulat, gyermeksarok, kellemes légkör és magyaros ízek egy csipetnyi élménnyel.
Nevét a csipkés szélű kenyérlángosról, vakvarjúról kapta, amit sok helyen népi ételként vakvarjúnak neveznek. Étlapjukon találunk különféle módon elkészített kenyérlángosokat, főételeket, előételeket, gyerekmenüket és desszerteket is.
A kellemes hangulathoz hozzátartozik az élő zongorajáték esténként.
Borkínálatukban is az egyediségre törekednek, elhozták a magyar borrégiók legjobbjait és szemezgettek a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből.
 
 
Jelenleg az alábbiakban felsorolt négy éttermük működik:
VakVarjú étterem Pest (pár percnyire a Deák tértől a belvárosban)
VakVarjú vendéglő Buda (a Kondorosi uszoda mögött)
VakVarjú Csónakház: a VakVarjú fészek legifjabb fiókája, gyönyörű dunai panorámával, hatalmas terasszal.
 
 
További infók: https://vakvarju.com

Galéria:

Fotó: VakVarjú étterem

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Budapesten egyre több olyan hely van, ahol növényi eredetű finomságokat kóstolhatunk meg, kerülve az állati eredetű ételeket. A vegetáriánusok és a vegánok, de az életmódváltók nagy örömére is elhoztuk azt az 5 helyet, ahol a legnagyobb nyugodtsággal falatozhatunk.

Az Ape Regina az első olyan hazai étterem, amely az ellenállhatatlan olasz és mediterrán ízvilágot, valamint a népszerű ,,All You Can Eat” koncepciót ötvözi, ráadásul kimagasló minőségben. A budapesti étteremben az olasz konyhaművészet remekeit kóstolhatjuk, s egy meghatározott összegért annyi finomságot ehetünk, amennyi csak jólesik.