VakVarjú étterem

Ha egy kellemes ebédre vagy vacsorára vágysz, otthonos hangulatra, finom ízekre, gondos és figyelmes vendéglátásra, irány a VakVarjú. Káárrrr lenne kihagyni!
Otthonos hangulat, gyermeksarok, kellemes légkör és magyaros ízek egy csipetnyi élménnyel.
Nevét a csipkés szélű kenyérlángosról, vakvarjúról kapta, amit sok helyen népi ételként vakvarjúnak neveznek. Étlapjukon találunk különféle módon elkészített kenyérlángosokat, főételeket, előételeket, gyerekmenüket és desszerteket is.
A kellemes hangulathoz hozzátartozik az élő zongorajáték esténként.
Borkínálatukban is az egyediségre törekednek, elhozták a magyar borrégiók legjobbjait és szemezgettek a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből.
 
 
Jelenleg az alábbiakban felsorolt négy éttermük működik:
VakVarjú étterem Pest (pár percnyire a Deák tértől a belvárosban)
VakVarjú vendéglő Buda (a Kondorosi uszoda mögött)
VakVarjú Csónakház: a VakVarjú fészek legifjabb fiókája, gyönyörű dunai panorámával, hatalmas terasszal.
 
 
További infók: https://vakvarju.com

Galéria:

Fotó: VakVarjú étterem

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A The MAGIC Budapest egy egyedi, rejtett varázsvilág az Oktogonhoz közel. A Harry Potter-történetek inspirálta étterem kialakítása és kreatív szolgáltatásai legalább akkora élményt jelentenek, mint az étlapja.

A Kapca Kávézó és Bisztró neve szinte már egyet jelent az ízletes hamburgerrel, kávéval és csapolt sörrel. A gondosan válogatott, alapvetően hazai alapanyagokból készült finomságokat nyáron a hangulatos kerthelyiségben fogyaszthatjuk. A 2013-ban megnyílt Kapca a szegediek kedvenc találkahelye!