Villa Alexandra. Modern luxus és klasszikus pompa

A Villa Alexandra Szentantalfa mellett, a Balaton-felvidéken található. A dombról, ahová épült, csodás kilátás nyílik a víztükörre. Kényelmes berendezése és szolgáltatásai a luxust képviselik, mégis csendet és vidéki nyugalmat biztosít.

A Villa Alexandra 300 m²-es épülete másfél hektárnyi, gyönyörű parkban áll a Balaton-felvidéken, nem messze a Kőkövön Vendégháztól. A Szentantalfa falu mellett kialakított szállásról tökéletesen rálátni a tóra. Azonban nemcsak a villa elhelyezkedése bír komoly vonzerővel, hanem széles körű szolgáltatásai is.

Villa Alexandra

Fotó: A Villa Facebook-oldala

A Villa Alexandra 6 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, így ideális nagyobb családok vagy baráti társaságok számára. A szobák közül három a földszinten, három pedig az emeleten helyezkedik el. Az emeleten egy nagy terasz is található, ahonnan csodálhatjuk a kilátást.

Ha a vendégek szívesen készítenének ebédet vagy vacsorát, a Villában teljesen felszerelt konyhát találnak. A nappaliban pedig otthonos kandallót, ami mellé lekuporodni az egyik leghangulatosabb program, amit csak el lehet képzelni.

A kertben nagyméretű, fűtött, feszített víztükrű medence és teniszpálya biztosítja a sport lehetőségét. A Villa vendégei kerékpárt bérelhetnek, ha szívesen felfedeznék a vidéket. Amennyiben pedig inkább madártávlatból nézelődnének, még helikopter is a rendelkezésükre áll.

Villa Alexandra

Fotó: A Villa Facebook-oldala

A házban wifi-kapcsolat, a kertben pedig grillezési lehetőség jelent plusz kényelmi szolgáltatásokat. A Villa kutyabarát, a kikapcsolódni érkező szülők és gyerekek kedvenceiket is magukkal hozhatják.

Villa Alexandra

Fotó: A Villa Facebook-oldala

A Villa Alexandra környékén is minden adott a szabadidő minőségi eltöltéséhez. Érdemes meglátogatni Tihanyt és Balatonfüredet, esetleg megkóstolni a híres balatoni bort, valamelyik közeli pincében. A mozgékonyabb vendégek kipróbálhatják a lovaglást és a vitorlázást is.

További részletekért keressétek fel a Villa Alexandra honlapját:

https://www.villaalexandra.hu/?lang=hu

Galéria:

Fotók: A Villa Alexandra Facebook-oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Zen Garden Resort egy rejtett gyöngyszem a Balaton északi partján, Zánkán. A közel 6 hektáros, ősfás területen összesen 22 ház kínál nyugalmat és feltöltődést az ideérkező vendégeknek.

Noszvaj legszebb részén, a Síkfőkút tó és az erdő közötti részen fekszik az Erdei Kisház Noszvaj. Elsősorban családosoknak és csoportoknak ajánlják, közvetlen tóra néző panorámával, ahol csend és béke honol.