Villa Inda Rooms Eger

Olasz életérzés Eger városában, kilátás a város leghangulatosabb részeire – ezt nyújtja a Villa Inda. A belvárosban elhelyezkedő Dobó téren családias apartmanok várják a vendégeket, akik nyugodtan kipihenhetik magukat a hosszú városnéző körút után és kellemes éjszakákat tölthetnek el a szálláshelyen.

A Villa Inda több, mint egyszerű szálláshely. Macskakövek mentén, mediterrán hangulatban páratlan látvánnyal egy bohém lakásban kényelmesen relaxálhatunk. A pihenés, kikapcsolódás mellett olyan élményekben lehet részünk, amelyek jól érzéssel töltenek el bennünket.

A Villa Inda elhelyezkedése szinte tökéletes a turistáknak, hiszen a szálláshelyről csak egyetlen lépés a város szíve. Szó szerint, hiszen az apartman műemlék épületének régi nagy kapuján kilépve azonnal a kis Dobó téren találjuk magunkat, mely Eger egyik legszebb helye. A térnek különleges hangulata van, az év bármely szakában érdemes megtekinteni.

Fotó: Villa Inda Rooms Eger Facebook oldala

A tér csodás rendezvények helyszíne, az egri várhoz vezető Dobó István utca varázslatos nyáresti koncertek színtere. Az apartmantól pár lépésre található Eger kultikus étterme, a Senator-ház, ahol a vendégek a reggelit is elfogyaszthatják. A város főtere, a Dobó tér mindössze 15-20 méter.

Három csodás kis apartman közül választhatunk, amelyek egytől egyik barátságosak és élettel telik. Bármelyiket is választjuk, a  4-6 személyes, teljesen felszerelt, zárt parkolóhellyel rendelkező, nemdohányzó apartmanokban családias hangulatban pihenhetjük ki a nap fáradalmait.

Fotó: Villa Inda Rooms Eger Facebook oldala

A Villa Inda extra szolgáltatásaként egy üveg kiváló egri bort, kávét, teát, kekszeket, aprósüteményeket kóstolhatunk és egyéb apró meglepetések is várnak minket, amelyekkel kedveskedik számunkra a tulajdonos. Kedvenc filmjeinket síkképernyős televízión nézhetjük Blueray-en, vagy DVD-n.

Fotó: Villa Inda Rooms Eger Facebook oldala

A Villa Inda teljesen állatbarát, ugyanis a vendégek szállásra magukkal hozhatják kistestű négylábú családtagjainkat. Kutya- és macskabarát szálláshelyként szeretettel várják a kiskedvenceket is.

A Villa Inda blogján keresztül ötletekkel segítenek eligazodni a csodálatos Eger vendéglátóhelyei és programjai között, hogy a számunkra legideálisabbat találjuk meg.

További infók, foglalás: https://www.villainda.hu

Galéria:

Fotó: Villa Inda Rooms Eger Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Töltsd szabadidőd a szántóföldek partján design környezetben, Mórahalmon! Az Artkazal különleges építészeti megoldások és a természet találkozási pontján született meg.

Napjainkban egyre kedveltebbek a természetbe simuló A-frame típusú apartmanok. Ennek oka főként a letisztult formájuknak, és a skandináv típusú tér- és lakberendezés esztétikájának és praktikusságának köszönhető. Nem utolsó sorban ezek a típusú háromszög házak jellemzően fából készülnek kis területen, így kevesebb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után. A következő felsorolásban olyan kabinházak kerülnek bemutatásra, amelyek remek választások lehetnek egy természet közeli kikapcsolódásra.