Villa Terazza – Panorama Apartman

A kirándulni vágyók különleges szálláshelyéül szolgák a sümegi Villa Terazza - Panorama Apartman. A többségben mediterrán növényzet romantikus hangulatot ad az egyébként is kivételes panorámával rendelkező apartmannak.

A csodálatos panorámát nyújtó mediterrán környezetben lévő Apartman a Fehér Kövek természetvédelmi terület alatt helyezkedik el, a Sümegi várral azonos magasságban. A hegyoldalba bevágott teraszokat több mint 800 fajta növény, köztük illatozó levendula ültetvény, fűszer, -és gyógynövénykert ékesíti.

A Villa Terazza – Panorama Apartman két fürdőszobával, egy amerikai konyhás nappalival és fedett terasszal rendelkezik. A hálószobákban egy-egy 180×200 cm-es franciaágyon, a nappaliban pedig egy kihúzható díványon fekhetünk kényelmesen. Légkondicionált szobákkal, teljes felszereltséggel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja a vendégeit.

A hely különleges adottságainak köszönhetően kitűnő az esküvői szertartások, rendezvények, s akár nagyobb létszámú esküvők megtartására is. A 200 m²-es rendezvényhelyszínük egy új panoráma teraszon foglal helyet. A többi teraszukhoz hasonlóan a rendkívüli panorámán kívül a rengeteg különleges virág jelenléte adja meg a hely egyediségét. A parkosított teraszról izgalmas kilátás nyílik a barokk város épített örökségeire, a várra, az apró kis utcácskákra.  A helyszínválasztás tökéletes azok számára, akik különleges környezetben és hangulatban szeretnének ünnepelni.

Fotó: Villa Terazza – Panorama Apartman weboldala

Az apartmanhoz tartozó, elképesztő kilátást adó étterem  a mediterrán országok életvidámságával fűszerezve a minőségi gasztronómiára fókuszál. A hagyományos, magyaros ételeket természetes és minőségi alapanyagokból készítik. A tulajdonosok szeretnék visszahozni a nagymamák konyháját, gyermekkoruk ízeit is, így megalkották a bistro étlapot kiváló chefük, Kalla Kálmán Richárd segítségével. A bistro étlap egyszerűbb, olcsóbb ételeket tartalmaz, azonban nyersanyaghasználatban semmiben sem marad el a megszokott színvonaltól.

A gourmet étlap a szezonalitástól és a beszerezhető minőségi alapanyagoktól akár napi szinten is változhat, attól függően, hogy éppen milyen különleges alapanyaghoz, vagy szezonális termékhez jutnak hozzá. Ezt az étlapot a kisérletező kedvű gourmet vendégeiknek ajánlják, kifejezetten a 6 fogásos degusztációs menüt.

Fotó: Villa Terazza – Panorama Apartman weboldala

A Villa-Terazza legmagasabb pontján, a Csalogány utca 7-ben, a vártól 10 perc sétára várja vendégeit, ahol kellemes, élménydús napokat tölthetnek el.

További infók, foglalás: http://terazza.hu

Galéria:

Fotó: Villa Terazza - Panorama Apartman

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A decsi Provence Birtok a mediterrán életérzést képviseli a tolnai Sárközben, a nagyvárosi luxust a nyugalmas, vidéki környezetben. Különleges hangulatával és széleskörű szolgáltatásaival minden látogatója számára a maximumot nyújtja.

A Zenzug, a börzsönyi Perőcsény mellett kialakított egyedi szálláshely, nem csupán a kikapcsolódás élményét nyújtja látogatóinak. Igyekszik nekik azt is megtanítani, hogy a pihenés során érzett nyugalmat magukkal is vihetik.