Woodland Shelter. Jurta a vadonban

A Woodland Shelter igazán egyedi szálláshely Magyarszerdahely mellett, a zalai dombok lankái között: Egy jurta. Az idelátogtaók megtapasztalhatják a tökéletes erdei csendet és a természet közelségét.

Számos alkalommal ajánlottunk már erdei, az emberlakta helyektől távoli szállásokat. Néhány hete mutattuk be az Aislamientót, ami – akárcsak a Woodland Shelter – Zalában helyezkedik el. Utóbbi azonban a különleges szállások között is egyedinek számít. Először is, elzártsága tökéletes, hiszen megközelítése csak segítséggel lehetséges. Másodszor pedig nem házról, hanem sátorról, pontosabban jurtáról van szó.

Woodland Shelter

Fotó: A szállás honlapja

A Woodland Shelter Magyarszerdahely külterületén található, végtelen erdő határában. Személyautóval nem is érhető el, a szállásadók a vendégeket terepjáróval szállítják a jurtába. Aki autóval érkezik, annak ajánlott a járművet a főút mellett hagyni. A tömegközlekedést használókat pedig felveszik a nagykanizsai vasútállomáson.

A hálóhelyiség, nappali mellett a jurta fürdőszobával és konyhával is ellátott. A konyha mindennel felszerelt, nem hiányzik belőle a kávéfőző, a főzőlap, a cukor, a só, a kávé és a tea sem. A kültéri sütögetéshez grilleszközöket is biztosítanak.

Woodland Shelter

Fotó: A szállás honlapja

A jurta fürdőszobájába zuhanyt építettek be, valamint gondoskodtak törölközőkről, hajszárítóról és natúr házi szappanról is.

A Woodland Shelter fűtése cserépkályhával oldható meg, aki viszont nem szeretné rendszeresen rakni a tüzet, annak elektromos fűtőpanel is a rendelkezésére áll.

A jurta parajdi sóval dúsított dézsafürdője maximális ellazulást garantál. Hasonló funkciójú a finn szauna, ahonnan a tájat is csodálhatjuk.

Woodland Shelter

Fotó: A szállás honlapja

A Woodland Shelter, környezeti adottságait maximálisan kihasználva, a természet minél szélesebb körű megismerésére helyezi a hangsúlyt. Ennek érdekében lescsomagot is biztosít látogatóinak, hogy a felfedezőutakra távcsövet, termoszt és hátizsákot is vihessenek magukkal.

Woodland Shelter

Fotó: A szállás honlapja

Bár a jurta házigazdái mindent elkövetnek, hogy vendégeik maradandó élményekkel távozhassanak, néhány szabály betartására látogatóikat is kérik. Mindennél fontosabb, hogy ne zavarják meg a természetvédelmi terület nyugalmát, a helyi vadvilágot. Nagyon lényeges az is, hogy tüzet csak a kijelölt tűzrakóhelyen gyújtsanak.

A Woodland Shelter maximum két főt fogad, ha a vendégek gyermekkel érkeznének, igényeiket ajánlott előre jelezniük. Kutyájukat is magukkal hozhatják, azonban fontos figyelniük rá, hogy a házi kedvenc ne tegyen kárt a jurta sérülékeny anyagaiban.

Woodland Shelter

Fotó: A szállás honlapja

További információért keressétek fel a Woodland Shelter honlapját:

https://www.woodlandshelter.com/

Galéria:

Fotók: A Woodland Shelter honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A négycsillagos Hotel Silvanus Visegrád a város fölött, a 352 méter magas Fekete-hegyről, a Fellegvár romjainak szomszédságából kínál lélegzetelállító panorámát Magyarország egyik legszebb tájára, a Dunakanyarra. A mesebeli erdei környezet és a teljes kényelem adta fantasztikus élmény mellett garantáltan a legjobb áron élvezhetjük a pihenést.

Élvezd a vidéki csend és luxus nyugalmát a Páskom Cottage-ben! A gyönyörű szálláshely étteremmel, szabadtéri medencével és kerttel várja vendégeit Lajoskomáromban.