Zeller Bistro

Hazai őstermelők, kis borászatok, kézműves sörfőzdék. A Zeller Bistro számára ez a fontos, ebben hisznek. Ettől lettek olyanok, amilyenek. Ettől lettek mások.

A Szent István-bazilika közelében található Zeller Bistro-ban saját receptekkel, izgalmas újragondolásokkal találkozhatunk. Étlapjuk néhány havonta változik, mindig az adott évszaknak megfelelő alapanyagokkal, köretekkel és díszítéssel tálalják ételeiket. 

 

Az étlapon finomabbnál-finomabb húsokat találunk. Kacsa, bárány, mangalica, marha, csirke. Érdemes megkóstolni saját fehér és vörösborukat, valamint a csokis pohárkrém desszertjüket is.

További infók: http://zellerbistro.hu/

Galéria:

Fotó: Zeller Bistro

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek a finomabbnál-finomabb ételek.

Mindannyian imádjuk a pékárut, de amikor felmerül a kérdés, hol is tudunk igazán friss és ropogós kenyeret, péksütit vásárolni, nehezen tudnánk felsorolni olyan pékségeket, ahová öröm betérni Budapesten. Segítünk a választásban, ugyanis elhoztunk 5 olyan pékséget, ahol helyben készített, friss és ropogós pékárút kóstolhatunk.