Zen Garden Resort – Zánka

A Zen Garden Resort egy rejtett gyöngyszem a Balaton északi partján, Zánkán. A közel 6 hektáros, ősfás területen összesen 22 ház kínál nyugalmat és feltöltődést az ideérkező vendégeknek.

A Zen Garden Resort egy rejtett gyöngyszem a Balaton északi partján, Zánkán. A közel 6 hektáros, ősfás terület nyugalmat és feltöltődést kínál az ideérkező vendégeknek, szolgáltatásaik pedig kikapcsolódást biztosítanak az aktív pihenés kedvelőinek. 

Az égig érő fák lombjai között összesen 21 ház várja vendégeit, hogy igazi intim környezetben élvezhessék a nyaralás minden pillanatát.

Zen Garden Resort Zánka

Zen Garden Resort Zánka Facebook oldala

Az apartmanjaik berendezése, felszereltsége a természet ihlette harmóniát sugározza. Az exkluzív kialakítású alpesi apartmanjaik 4+2 fő, vagy 6+2 fő befogadására alkalmasak. Fürdőszoba, nappali és felszerelt konyha biztosítja a tökéletes komfortot.

A Zen Garden Resort szívében kialakított sziklákkal és növényzettel körülvett medence teljes mértékben a természet része. Igazi lelki feltöltődést nyújtanak masszázs és szauna-szeánsz szolgáltatásaik. A Balaton partján pedig megannyi sportolási lehetőséggel maradhatunk formában a nyaralás ideje alatt is.

Zen Garden Resort Zánka

Fotó: Zen Garden Resort Zánka Facebook oldala

A gasztronómia szerelmeseinek a modern, európai bisztró éttermük, a Bamboo bistro kínál félpanziós vagy a’la carte étkezési lehetőséget. Sok szeretettel várják azokat is, akik nem a Zen Garden Resort-ban szállnak meg, de részesülni szeretnének a bisztró gasztronómiai élményéből, melyet Krasznai Norbert séf, és kiváló csapata biztosít.

Extra szolgáltatásaikhoz tartozik a naplementés vitorlázás, E-bike túra, masszázs, szauna szeánsz, tenisz és tollaslabda pálya és még sorolhatnánk…

Galéria:

Fotó: Zen Garden Resort Zánka Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Alszeri Rönk Vendégház az Őrségben, Őriszentpéter alszeri részén található egyedi és különleges vendégház, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű őrségi erdei fenyőből.

A Woodland Shelter igazán egyedi szálláshely Magyarszerdahely mellett, a zalai dombok lankái között: Egy jurta. Az idelátogtaók megtapasztalhatják a tökéletes erdei csendet és a természet közelségét.