Zenzug, az elcsendesülés helye

A Zenzug, a börzsönyi Perőcsény mellett kialakított egyedi szálláshely, nem csupán a kikapcsolódás élményét nyújtja látogatóinak. Igyekszik nekik azt is megtanítani, hogy a pihenés során érzett nyugalmat magukkal is vihetik.

A Zenzug elnevezésű különleges szálláshely erdős hegyoldalak ölelésében fekszik a Börzsöny nyugati oldalán. Tulajdonosainak célja azonban nem csupán annyi, hogy vendégeik a náluk töltött néhány nap során kipihenhessék magukat. A szállás sugározta pozitív energiákat útravalóul szeretnék adni minden látogatójuk részére.

Zenzug

Fotó: A szállás honlapja

Ha az elcsendesüléshez, a befelé figyeléshez keresünk helyszínt, Perőcsény a lehető legjobb választás. Az apró zsákfalu a nyugalom közege, a jó értelemben vett falusi egyszerűség megtestesítője. Lakói a házaik között elsétáló kirándulókat szívélyesen üdvözlik, mindig van idejük egy-két barátságos szóra vagy akár hosszabb, őszinte beszélgetésre. 

A Zenzug tulajdonosai lakóházuk kiválasztásánál épen ezeket a tényezőket vették figyelembe. Mivel az erdővel határos, hatalmas telken nincsenek szomszédok, sem nagymértékű fényszennyezés, a csend és a csillagos égbolt megtapasztalása a mindennapjaik részévé vált. Ezt az élményt szerették volna minél több emberrel megosztani, ez vezetett az erdei elvonulásra tökéletes házikó megalkotásához.

Zenzug

Fotó: A szállás honlapja

A Zenzug a nyugalom biztosítása mellett a fejlődéshez is hozzájárul. Aki szeretne minden zavaró tényezőt kiiktatni, és kizárólag magáról tanulni, megtalálta a megfelelő helyet. A gondosan tervezett kert és aprólékosan kialakított berendezés mindennek nagyszerű eszközei. Segítik a pillanat megélését, utat mutatnak egy teljesebb, örömtelibb élethez.

Zenzug

Fotó: A szállás honlapja

A vendégház biztosította különböző programok és tevékenységek mind ezt a célt segítenek elérni. A Zenzug szolgáltatásai a tudatos jelenlét állapotát (a mindfulnesst) mozdítják elő.

Zenzug

Fotó: A szállás honlapja

A meleg vizű, elektromos dézsafürdő és a Duna vagy az Ipoly vadregényes partja egyaránt alkalmas erre a célra. Amennyiben a látogató a spiritualitás útjára is szívesen rálép, fejlődését gondosan válogatott olvasmányok és hanganyagok segítik.

Zenzug

Fotó: A szállás honlapja

A mindfulness életérzés megtapasztalását személyre szabott meditációs programok és vezetett erdei túrák is támogatják. A luxusszállások bizonyos kellékei (például a wifi és a televízió) azonban hiányoznak a Zenzugból. Mindez azonban csak a vendégek elcsendesülését szolgálja, hogy a figyelmüket semmi ne zavarhassa meg.

A házikó az egyéni elmélyedésen kívül természetesen egy páros hétvégére is kiválóan alkalmas. Az eredeti, falusi ízekkel érkező reggeli kosár és a pezsgős piknik lehetősége is romantikus hangulatot varázsol.

Zenzug

Fotó: A szállás honlapja

További információkat a Zenzug honlapján találtok:

https://zenzug.hu/

Galéria:

Fotók: A Zenzug honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Élvezd a vidéki csend és luxus nyugalmát a Páskom Cottage-ben! A gyönyörű szálláshely étteremmel, szabadtéri medencével és kerttel várja vendégeit Lajoskomáromban.

A Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház a badacsonyi Örsi-hegyen, gyönyörű panorámával várja a vendégeket. A szállásnak saját pincéje van, ahol bárki megkóstolhatja a Szőlőbirtok zamatos borait.